Bravo, crno-beli! Puno srce, ovakve stvari nemaju cenu...

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.01.2018.
14:40
Izvor: Sportske.net

Humanost na delu fudbalera Partizana.

Partizan.rs
Partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana, Zoran Tošić, Ognjen Ožegović i Bojan Ostojić, posetili su Ustanovu za decu i mlade Sremčica gde su se družili sa mladima.

Oni su doneli garderobu koja je sakupljena u humanitarnoj akciji, a pored toga je kupljen veliki broj slatkiša. Nije to sve, trojica prvotimaca crno-belih su igrali i fudbal sa mladima iz ove ustanove što je bilo verovatno njihovo najveće zadovoljstvo.

"Zahvaljujem se FK Partizan ne samo na garderobi i slatkišima, već pre svega vremenu koji su izdvojili za naše korisnike. Od jutros su sa nestrpljenjem očekivali dolazak Partizanovih igrača čije prisustvo im je najveći dar. Ujedno se zahvaljujem na donaciji kompaniji Najki na inicijativu Partizana, jer će tako naši korisnici imati donekle kompletiranu sportsku opremu. Ono što im još fali za put su zimske jakne", rekla je v.d. direktora Ustanove za decu i mlade Sremčica Gordana Ković.

"Neki od njih su prepoznali da sam bio i prošle godine i zaista mi je puno srce. Pozivam sve da pomognu koliko mogu i da se uvek odazovu ovakvim akcijama. Ovakve stvari nemaju cenu", rekao je Bojan Ostojić, prvotimac Partizana.

Tim iz ove ustanove će učestvovati i na Sportskoj olimpijadi u Malmeu.

"Mogu vam reći da ima baš talentovanih momaka. Malo smo igrali fudbal i bili su odlični. Većina navija za Partizan i drago mi je što sam mogao da im poklonim nekoliko svojih originalnih dresova koji su odmah obukli. Želim im puno sreće u Švedskoj i siguran sam da će se vratiti sa medaljom", rekao je Bambi Tošić.

Slične utiske je imao i Ožegović.

"Igrali smo bilijar, košarku…slikali se, ali nema ništa lepše od njihovog zagrljaja i osmeha. Pozvao sam ih da svi zajedno dođu na našu prvu utakmicu u SLS i jedva čekam da ih vidim na tribinama", rekao je Ožegović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke