Branko Bošković veruje u pobedu Zvezde, evo na koga tipuje da će rešiti meč!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.12.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda večeras od 21 čas dočekuje Pari Sen Žermen, a nekadašnji fudbaler i jednog i drugog tima smatra da će beogradski tim izaći kao pobednik.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Branko Bošković je uvek dobar sagovornik kada se radi o Crvenoj zvezdi i Pari Sen Žermenu jer je svojevremeno igrao za oba kluba.

Na njegovu žalost, nikada sa Crvenom zvezdom nije igrao Ligu šampiona, ali zdušno bori ovu generaciju i smatra da mogu da naprave novo čudo.

"Verujem da će biti pun stadion, impresivna atmosfera i da će Zvezda uraditi sve da ostvari što bolji rezultat na krilima navijača. Biće drugačija utakmica u odnosu na onu u Parizu. Siguran sam da crveno-beli imaju svoje šanse, posebno ukoliko ne budu igrali Nejmar i Mbape, kako se u nekim medijima najavljuje", rekao je Bošković, prenosi "Informer".

Ima i svog favorita u redovima Crvene zvezde, smatra da bi Veljko Simić mogao da donese prevagu.

"Zvezdin stil je takav da kolektiv, koji je najveća snaga ekipe, uvek izbaci u prvi plan pojedinca. Milan Pavkov je protiv Liverpula izbio u prvi plan, a priželjkujem da naredni evropski meč reši Veljko Simić. Volim kako igra i smatram da bi dobrom utakmicom mogao da kruniše odlične igre u dosadašnjem delu sezone", rekao je on.

Meč počinje od 21 čas, direktan prenos je na Areni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 11.12.2018
12:02

Toliko mocnih meceva se prenosi da covek ne zna sta da gleda....totenhem ili napoli

avatar
Rajko Mitic
Tuesday, 11.12.2018
12:27

Gledaj Surdulicu 😂

avatar
Don Silvio
Tuesday, 11.12.2018
11:34

Nadam se da ce Simic biti malo bolje koncentrisan pa da ce iskoristiti koju kontru. Velika je steta sto Kafua nismo uspjeli vratiti u formu sad bi nam bio jako znacajan. Mada sam ja misljenja da ni jedan stranac ne moze da pruzi na marakani onoliko koliko moze domaci igrac.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.12.2018
10:47

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.