''Braća'' zadala novi udarac Zvezdi, šampion Srbije ostao bez željenog pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.12.2019.
18:53
Izvor: Sportske.net

I nije im prvi put...

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Odmah po završetku jesenjeg dela sezone, kao jedna od prvih Zvezdinih meta u predstojećem prelaznom roku pominjao se mladi reprezentativac Srbije i krilni fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Čumić.

Verovalo se da crveno-beli neće imati velikih problema da ostvare ovu svoju želju, pogotovo što su u proteklom periodu već imali dobru saradnju sa Nišlijama, a uostalom u Radničkom su dvojica Zvezdinih igrača na pozajmici, Dejan Meleg i Erik Jirka.

Međutim, danas veliki obrt u režiji  - Olimpijakosa!

Nedugo pošto je Zvezdu eliminisao iz daljeg takmičenja u Ligi šampiona, klub iz Pireja joj je ''ispred nosa'' uzeo željeno pojačanje.

Kao što možete da vidite u prilogu, Čumić je ovog popodneva i zvanično promovisan u Olimpijakosu kao njihov novi fudbaler.

Olimpijakos i Radnički su tako obnovili saradnju koju su imali i prilikom transfera Lazara Ranđelovića sa ''Čaira'' u Pirej. Šema je i ovoga puta ista, Čumić će proleće provesti u Radničkom kao pozajmljen igrač Olimpijakosa. Uzgred, Zvezda je tada želela i Ranđelovića, ali je Olimpijakos bio brži i konkretniji...

A kada je u pitanju zarada Nišlija od ovog transfera, prema informacijama koje prenosegrčki mediji, obeštećenje iznosi 500.000 evra.
-
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 20.12.2019
03:33

Mi jesmo bratski klubovi, ali isto tako i sportski rivali. Po ovom naslovi bi se reklo da Olimpijakos pre nego sto dovede jednog igraca mora da pita bratski klub Zvezdu da li dozvoljava. Ovo je mnogo partizanski i mnogo perfidno.

avatar
MarkoSi
Thursday, 19.12.2019
23:35

Hvala braćo. Sprečili ste Zvezdinu upravu da bace još 500.000 evra. Da je sreće pa da pokupiste brzonogog Van la Prevaru i talentovanog Njegoša Petrovića,sada bi slavili proleće u LE.

avatar
Man united
Thursday, 19.12.2019
20:45

Никад нам браћа нису ни били!

avatar
REVØLT
Thursday, 19.12.2019
20:03

Dobro, nemoj sad bas da places, bice bolje, vazno je da ste vi braca Hahaha Pamte oni sa juga Srbije kako ste ih zavrnuli za pankova...