"Braća" došla po Boaćija?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2019.
15:13
Izvor: Sportske.net

Agent napadača Crvene zvezde potvrdio da postoji interesovanje za Ričmonda Boaćija, ali i da konačna odluka o njegovoj budućnosti neće biti donesena brzo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić poručio je početkom nedelje da klub računa na Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova i da je od napadača najbliži transferu mladi Dejan Joveljić.

To ne znači da za iskusniju dvojicu nema interesenata, naprotiv. Milan Pavkov je privukao pažnju mnogih klubova, a za Ričmonda Boaćija se već raspituju dva ruska premijerligaša.

Portal "Mozzart Sport" prenosi izjavu agenta napadača iz Gane koji potvrđuje da su Krasnodar i Spartak iz Moskve ostvarili kontakt i da se već raspituju za Boaćija.

"Tačno je da su me kontaktirali ljudi iz Krasnodara i moskovskog Spartaka da pričamo o Boaćiju. Međutim, sačekaćemo dešavanja oko Kupa Afričkih nacija", rekao je Ivica Pavlović, agent internacionalca iz Gane.

Reč je o klubovima iz vrha ruskog šampionata. Sa Krasnodarom je Zvezda igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a Spartak nosi epitet "bratskog kluba" imajući u vidu odnose navijača Crvene zvezde i crveno-belih iz glavnog grada Rusije.

Oba kluba su još uvek u trci za direktan plasman u Ligu šampiona ali i za mesto koje vodi u kvalifikacije za elitno takmičenje, s tim što je Krasnodar u daleko boljoj poziciji od Spartaka koji trenutno zauzima peto mesto na tabeli.

Ričmond Boaći je nakon povratka u Crvenu zvezdu za šampiona Srbije odigrao osamnaest utakmica i postigao 13 golova, pa je uz El Fardu Bena i Milana Pavkova najefikasniji pojedinac u Milojevićevom timu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 10.05.2019
18:17

Боље да продамо Боаћија а задржимо Јовељића.

avatar
Paul Kersey
Friday, 10.05.2019
17:21

Joveljića prodaju iz privatnih interesa a protiv interesa kluba.

avatar
jv
Friday, 10.05.2019
17:05

Prodati Boaćija, ostaviti Joveljića.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 10.05.2019
17:01

Za dobre pare moze da ide.

avatar
Mića86
Friday, 10.05.2019
15:49

Pustio bih ga da ide, hvala mu za sve. Klub da izvuče što više novca za njega i dovede što boljeg napadača za Evropu, pod uslovom da ostanu i Jovelja i Pavkov.