Božović 'precrtao' desetoricu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.01.2016.
23:32
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija FK Crvena zvezda u nedelju kreće put Kipra na drugi deo priprema za prolećni deo sezone, a trener Miodrag Božović odlučio je kojih osam fudbalera neće bukirati kartu za "rajsko ostrvo".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde kompletirali su prvu fazu priprema za prolećni deo sezone, a ekspedicija koja je 14. januara otputovala u Kopar brojala je 34 fudbalera.

Nakon završetka prvog dela pripremnog perioda trener Miodrag Božović doneo je odluku koji se igrači neće naći u avionu za Kipar.

Povreda je u startu eliminisala omladinca Luku Adžića, dok bi Luka Jović trebalo da otputuje u Lisabon na potpis ugovora sa Benfikom, s obzirom na to da je u četvrtak prihvatio uslove portugalskog kluba.

Ne računajući na pomenutu dvojicu, Miodrag Božović je sa prvobitnog spiska koji je brojao 34 imena precrtao još deset imena!

Čak petorica fudbalera biće poslata u Zvezdinu filijalu Bežaniju, a među njima se nalaze golman Filip Manojlović, potom Marko Mijailović, Saša Stojanović, Dušan Živković i Lazar Tufegdžić.

Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević potvrdio je da će Bruno Matos i Nemanja Ahčin biti prosleđeni na pozajmicu u Novi Pazar, dok golmane Marka Trkulju i Jovana Vićića čeka selidba u Zemun i Loznicu.

Među igračima na koje Miodrag Božović ne računa u prolećnom delu sezone nalazi se i Idan Vered koji će ostati u Beogradu i sačekati na rasplet situacije.

Moguća rešenja za Idana Vereda su pozajmica ili sporazumni raskid ugovora, a obe solucije su iznuđene i loše jer je Crvena zvezda prethodnog leta mogla da proda Izraelca za milion dolara.

Na drugi deo priprema Miodrag Božović će povesti sledeće fudbalere:

Damir Kahriman, Nemanja Supić, Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez, Savo Pavićević, Vukašin Jovanović, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković, Slavoljub Srnić, Marko Grujić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Aleksandar Katai, Srđan Plavšić, Nikola Jovanović, Luka Ilić, Ugo Vieira, Petar Orlandić, Predrag Sikimić i Dejan Joveljić i David Babunski,

s tim što treba računati na mogućnost da se timu priključi Damjan le Talek, a da Vukašin Jovanović bude prodat nekom od klubova koji se interesuju za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 29.01.2016
18:51

Znaci : nKahriman , Brazilac , Lukovic , Petkovic , Ibanjez , Le talek , Grujic (Donald) , Srnic , Katai , Plavsic , Vieira. Na klupi Supic , Pavicevic , Rendulic , Donald , Ristic , Babunski, Sikimic. Fenomenalna sredina terena , imamo i ove klince Joveljic , M. Jovanovic , Ilic to su vec 21 plus Cvetkovic i Orlandic kao malo iskusniji i ako bude neko pojacanje na beku pa da Petkovic ode na klupu a Cvetkovic da se proda. U svakom slucaju Andjelkovic i Gavric mogu da idu kod Lalata koji ih je i doveo.

avatar
Toni Kroos
Friday, 29.01.2016
13:51

Vereda samo na pozajmicu!!! Tako moze i da se pokaze i da privuce interesovanje drugih klubova ili da se vrati na velika vrata u CZ,da ne pogresimo kao sa Abubakarom.. Ovako cemo samo proci sa raskidom na nasu stetu..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 29.01.2016
16:46

Ja bi doveo Vereda u Partizan, možda bi eksplodirao, naravno kad bi raskinuo ugovor sa vama.

avatar
Toni Kroos
Friday, 29.01.2016
09:35

Isforsirati malog Joveljica,maksimalno! Decko je bolji nego sto je Jovic bio kada je pocinjao u njegovim godinama.. Ne znam zasto Zivkovic i Manojlovic nisu u timu,bojim se da ih ne izgubimo jer su oni nasa dva najbolja omladinca.. N.Jovanovic je univerzalac i nije lose sto je na spisku,Ilic je mozda nepotreban jer imamo 5,6 veznih igraca a velika je steta za malog Adzica.. Ja ocekujem stopera i desnog beka!!!

avatar
LoleRava
Friday, 29.01.2016
13:23

ja sam mislio da ce zivkovica da ostavi,cak i da ce mu davati sansu u drugom delu,s obzirom i na bodovnu razliku i sve,ali nista od toga,tako da se i ja plasim toga,da ne izgubimo decka,a ovog Joveljica sam slabo pratio ali ti verujem i nadam se da si u pravu;)!isto tako ne znam sta se desava sa ovim gavricem,kome on treba,ali ne znam kakva je zackoljica sa njim i oko ugovora i oko svega,nadam se da ce lalatovic da ga odvede isto kako ga je i doveo!

avatar
LoleRava
Friday, 29.01.2016
17:36

ma ja bih gavrica dao besplatno,samo da ne prima platu vise,od njega nema vajde ni u kom smislu,sem da popunjava broj na treningu:)

avatar
Toni Kroos
Friday, 29.01.2016
15:42

Lalat ga hoce ali su ovi nasi zacepili neku cenu,nerealnu.. Ja bih Gavru pustio za 150.000 i 25%,cisto da imamo za platu igracima.. Joveljic je masina,videces!

avatar
Ivancz
Friday, 29.01.2016
06:39

Verada poslati na pozajmicu u Vojvodinu, naravno ako ga žele. Netreba se njega tek tako odricati.

avatar
Footbal Fanatic
Friday, 29.01.2016
01:10

Ja se ne bih tako lako odricao i Vereda i Matosa

avatar
Don Silvio
Friday, 29.01.2016
13:39

Matos je taraba Vered je dobar igrac..

avatar
REVOLT SPT BuNT
Friday, 29.01.2016
00:34

Prepisuje od mladjeg kolege:-D Hocemo jednu prijateljsku na Kipru?:-D

avatar
Svetski sampion
Friday, 29.01.2016
00:54

Niste dovoljno jaki,bio bi to lagani trening..

avatar
gosfkcz
Friday, 29.01.2016
01:46

Zasto ne, bilo bi to super za one koji stvarno vole fudbal.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Friday, 29.01.2016
00:59