Božović: ''Odlaganje je dobra stvar za nas''

Autor: Beta Beta
petak 11.03.2016.
15:22
Izvor: Beta

Odlaganje utakmice u Novom Pazaru je dobra vest za tabor crveno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je odluka o odlaganju utakmice u Novom Pazaru očekivana, kao i da može dobro da dođe povređenim fudbalerima u njegovom timu.

"Ova odluka je bila očekivana, s obzirom na to kakvi su vremenski uslovi. Iskren da budem, mislim da nam ovo može koristiti, kako bi nam se što brže oporavili neki igrači, mislim pre svega na (Sava) Pavićevića i (Marka) Grujića", rekao je Božović za sajt kluba.

Utakmica je trebalo da se igra u nedelju, ali je odložena zbog obilnih padavina u Novom Pazaru. Božović je ocenio da utakmica ne bi trebalo da se igra ni sledeće nedelje, ako je suditi po vremenskoj prognozi.

"Koliko vidim, za sredu čak najavljuju sneg u Novom Pazaru. Mislim da bi utakmicu trebalo odložiti na neki duži vremenski period dok se vremenski uslovi stabilizuju, a uslovi za igru ne budu odgovarajući. Možda pred početak plej-ofa", rekao je Božović.

Trener lidera prvenstva kazao je i da bi bilo dobro da njegov tim igra dve utakmice na domaćem terenu jer bi u Novom Pazaru u ovakvim uslovima tim rizikovao povrede na raskvašenoj podlozi.

"Ako sa Spartakom budemo igrali narednu utakmicu, biće mnogo bolji uslovi i naravno veće šanse da nastavimo svoj pobednički ritam", rekao je Božović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 11.03.2016
22:51

Neće nas omesti ni vremenske neprilike, srušićemo evropski rekord Benfike.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 11.03.2016
19:44

Grofe neće nas zaustaviti ni vremenske neprilike, oborićemo rekord Benfike.

avatar
REVOLTindijapakistan
Friday, 11.03.2016
17:19

Baš je pravi Grof, gospodin čovjek, možda malo previše iskren. Većina bi se žalila, kako im odlaganje kvari planove, tražili bi opravdanje za eventualni neuspjeh, ali on - ne. Dobro nam je došlo, i to je to. Jedva čekam da ga čujem posle eventualnog neuspjeha u kvalifikacijama za LŠ, a Zvezda realno ima nekih 30-40% šansi da uđe u grupnu fazu, i pored svih naših želja, situacija je takva, a ako uđu tamo, tad prestaje realnost, a počinje - optimizam. Je li neko pomenuo Bari...?!

avatar
Friday, 11.03.2016
17:06

Šta se folira ovaj lažni car Šćepan mali kad je utakmicu odložila zvezda - Terzić preko svog čoveka Bulatovića! A grofić u Rusiji nikad nije igrao po snegu, tamo su inače bili uvek idealni vremenski uslovi za fudbal? Fudbal se igra i po snegu, a ovde se radi o strahu od neuspeha jer zvezda ima par povređenih igrača i zna da se NP neće skloniti, a i sudije teško da će moći toliko da pomognu i onda rekord Benfike neće pasti pa je onda najbolje da se utakmica odloži za kraj plej ofa, je l' tako grofiću?! Propozicije kažu da se odložena utakmica mora odigrati u prvom slobodnom terminu za oba kluba, a to je ako ne do kraja sledeće nedelje već sledeće srede mada s obzirom kako se poštuju pravila ne bi me čudilo da FSS upiše zvezdi 3 boda iz NP uz obrazloženje da nema potrebe da se igra jer je zvezda prejaka za NP.

avatar
partizan igokea zg
Friday, 11.03.2016
18:44

Po komentaru bih zakljucio da imas 5 godina, ali mi nije jasno kako onda znas da koristis kompijuter. Da li stvarno mislis da na +30 Zvezda treba da odlaze neke utakmice? Da se nekoga plasi? Pa i da izgubimo, ne bi bilo +30, nego +27. Velika stvar.... Opusti se, Zvezda je sampion, da li igrali danas ili za mesec dana.

avatar
Red Star
Friday, 11.03.2016
19:09

Kako vas grof lozi, za nevericu :). Problem je sto vi nemate ni gram smisla za humor. Kad vec trazis, za tvoju informaciju NP je trazio odlaganje i poslao snimke potopljenog terena. U Rusiji se igra po svakakvom vremenu ali nasi tereni i ruski su ko d.... i oko. Bolje vidi sta cete sa Vazurom to je vama vazniji problem od nase odlozene utakmice.