Božović: "Nema nervoze, nisam obećao Ligu šampiona"

Autor: Beta Beta
utorak 19.07.2016.
23:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je večerašnja utakmica sa Valetom pokazala da njegova ekipa svakom duelu mora maksimalno ozbiljno da pristupi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Zvezda je i kao domaćin u Beogradu pobedila Valetu sa 2:1 i plasirala se u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će joj protivnik biti Ludogorec.

"Potvrdilo se ono o čemu pričam sve vreme, da nema lakih protivnika i unapred dobijenih utakmica. Valeta je pokazala da mora da se vrlo ozbiljno prilazi svakoj utakmici. Mislim da moramo bolje, i biće bolje", rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Božović je naveo da ga ništa ne brine posle utakmice sa Valetom.

"Nisam nikom obećao Ligu šampiona, tako da se uopšte ne nerviram. Radimo, ima mnogo novih igrača. Ovo nam je druga zajednička utakmica. Svi igraju fudbal", kazao je Božović.

Božović je rekao da još nije razmišljao o narednom rivalu u kvalifikacijama.

"Verovatno će protiv Ludogoreca biti promena, drugačije nego sad. Treba da pogledam kako su igrali, pa ćemo videti", rekao je on.

Kada je reč o revanšu protiv Valete, trener crveno-belih je kazao da je ekipa sa Malte dobro vođena i da će se tek čuti za nju.

"Primili smo gol veoma rano iako smo fizički bili superiorniji. Desila se greška koja nas je psihološki poremetila i teško smo se vratili u utakmicu, ali smo imali sreće da Donald postigne lep gol, a potom i Katai. U ovom momentu je najvažnije da smo pobedili, napravili dobar rezultat i da idemo dalje", kazao je Božović.

Govoreći o igri strelca pobedničkog gola Aleksandra Kataija, Božović je rekao da je zadovoljan njegovim nastupom.

"Što se mene tiče, uradio je ono što je do njega, dao je gol, bio opasan. Odigrao je onako kako treba. Igraće bolje kad bude bio spremniji, ali ja sam zadovoljan", dodao je on.

Božović je govorio o situaciji kod primljenog gola, za šta je rekao da su se Zoran Rendulić i Tomas Fibel sudarili, ali da se takve stvari dešavaju.

Zvezda će u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija gostovati Ludogorecu sledeće nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 20.07.2016
16:57

Ma nije ovo ni bilo tako lose Zvezda posle 100godina ima neku smislenu igru ide lopta ali odbrana nas unisti stoperi blagi uzas,sva sreca pa Falkone povreden pet puta sami na golmana pa on bi zabo bar jedan,a Ristic,Plavsa,Poletanovic na njih ce doci red kad se vidi dokle ce se dobaciti u Evropi.

avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 20.07.2016
14:05

Svi igraju fudbal. .To je ta izjava

avatar
Wednesday, 20.07.2016
10:31

Ali ovo više nije normalno kakva je odbrana!A gde je Plavšić??Uvek kada on igra mi na sredini stojimo odlično.Nešto se očigledno dešava.nPS-Raskantaće nas Lugodorec kao malu decu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 20.07.2016
11:17

Problem je, što su ovo ''provereni'' igrači i zato imaju prednost pred domaćim, a Srnić verovatno igra da bi što pre bio prodat, mada ne sekiraj se, igraće i Plavšić. Do kraja prelaznog roka će otići Ibanez, Vieira, Katai, možda i Cvetković i biće malo više prostora za domaće igrače.

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 20.07.2016
09:52

Treba li ti opet 22 igrača ?

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 20.07.2016
06:53

S obzirom kako smo igrali u prve dve utakmice mi možemo zahvaliti samo dragom Bogu što smo igrali protiv moguće najslabijeg protivnika jer da je protivnik bio samo malo jači mi bismo našu evropsku avanturu završili na prvoj prepreci.

avatar
zico
Wednesday, 20.07.2016
03:35

le talek na stopera i defanzivnije naravno u razgradu a nek cekaju plavsa, katai, ugo, mouche pas kange i samo kontra...idemo do LS!!

avatar
ACM33
Wednesday, 20.07.2016
01:36

Nemamo vremena za uigravanje, u igru Srnic i Plavsic, stranci na klupu pa ako zatreba da udju drugo poluvreme, u suprotnom ponovice nam se prosla godina. A cemu onda borba za titulu i kvalifikacije za LS ako nam nije cilj plasman u istu, cemu onda dovodjenje skupih stranaca, za nasu ligu?

avatar
Anderton
Wednesday, 20.07.2016
01:25

Ko će platiti ovolike strance ako ne uđete u LŠ? Pričam ti priču...

avatar
Wednesday, 20.07.2016
00:06

Dobro smo mi i zivi kad `ranimo pola Afrike i Latinske Amerike :)

avatar
vlaar
Wednesday, 20.07.2016
00:00

Danas svi igraju fudbal. Osim nas.