Božović: "Mislim da Ugo okleva"

Autor: Beta Beta
subota 29.10.2016.
14:14
Izvor: Beta

Glavni poblem Crvene zvezde i trenera Miodraga Božovića jeste izostanak Gelora Kange, a istakao je da zna kako bez njega.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da ekipi nedostaje povredjeni Gelor Kanga, ali da se nada pobedi nad Radom uprkos njegovom odsustvu.

"Malo nam nedostaje Kanga i imamo problema zbog toga što on ne igra. Nadam se da će onaj ko ga zameni odigrati kvalitetno i doprineti tome da pobedimo", rekao je Božović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Zvezda će u nedelju dočekati Rad u 14. kolu Super lige, u kom će imati priliku da se učvrsti na prvom mestu.

"Očekujemo pobedu, normalno. Ako budemo igrali kako možemo, ne bi trebalo da bude problema. Rad je disciplinovana ekipa sa iskusnim fudbalerima i nije za potcenjivanje", kazao je Božović.

Pored Kange, crveno-beli takodje zbog povrede neće moći da računaju na Mihaila Ristića, dok su ostali zdravi i spremni.

Božović je naveo da ima dilemu samo kada se radi o jednoj poziciji za predstojeću utakmicu i da još razmišlja koga da uvrsti u tim.

Mediji iz Gane su pisali o tome da je Zvezda zainteresovana za napadača Abednegu Tetehua, koji bi navodno trebalo da zameni Uga Vijeiru. Božović je kazao da za to "prvi put čuje" i da "ne zna o čemu se radi".

Kada je reč o produženju ugovora sa Vijeirom, Božović je rekao da je portugalski napadač igrač Zvezde do juna i da klub planira da ga zadrži, ali da igrač okleva.

"Ugo je igrač Crvene zvezde do juna iduće godine. Ponuđen mu je novi ugovor, a ne znam dokle se stiglo, mislim da on okleva", rekao je Božović.

Utakmica će se igrati sutra od 15.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 30.10.2016
12:48

Ако неће да потпише нови уговор нема шта да тражи у првом тиму. Нема потребе да ми подижемо форму играчу који ће после да оде у други клуб џаба. Послати га на каљење у Бежанију јер очигледно је да слина хоће да оде џаба и да се тако захвали Звезди која га је дигла из мртвих.

avatar
Carina
Saturday, 29.10.2016
15:36

Okleva naravno. Bio je najbolji igrac prosle sezone a u kljucnim utakmicama za klub si ga ostavljao na klupi. Je l treba opet da nas gura do titule pa da u kvalifikacijama opet izmisljas taktike sa laznim devetkama?