Božović: "Današnja utakmica nema veze sa derbijem"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.09.2016.
21:09
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da današnja utakmica sa Bačkom Palankom nema nikakve veze sa onim što će uslediti naredne subote.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su sedmu pobedu u domaćem šampionatu u okviru 8. kola Superlige, pošto su na domaćem terenu savladali Bačku rezultatom 2:0 o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Trener Miodrag Božović kazao je nakon meča da može da bude zadovoljan rezultatom jer je Bačka imala svojih šansi na stadionu "Rajko Mitić".

"Imala je i Bačka svojih šansi i ne mogu se žaliti na rezultat. Imali smo dve tri šanse više, ali imao je i rival stativu i prečku. Interesantna utakmica za gledanje, ja mislim" rekao je Božović.

Crvena zvezda naredne subote gostuje Partizanu u okviru 9. kola Superlige ali trener crveno-belih nije želeo da komentariše današnju igru iz perspektive predstojećeg "večitog derbija".

"Objektivno nismo razmišljali (o večitom derbiju), idemo iz utakmice u utakmicu. Današnja utakmica nema veze sa derbijem, to je nešto posebno tako da iz ove igre ne mogu zaključiti ništa posebno" kazao je Božović.

Šampion Srbije posle osam utakmica u Superligi vodi na tabeli sa 22 osvojena boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Sunday, 11.09.2016
12:20

Ko je kriv za ispadanje iz evrope kazu grof ok,,,a ko je kriv za blokadu kluba zadnjih petnaest godina grof njegovim dugovi,,,,da je neko mjesto grofa davno bi otisao u normalnu sdedinu,,,blokadu calasan mislite to se nije odrazilo a igrace a te pare tri ipo milons kupiti igraca sam da igra protiv citave lige,a grof nasao igrace na otpadu koji su dosli za platu bez obestecenja i pokusava ih oporaviti,,,,opet grof nevalja gdje smo bili prije njega vjecito drugi a utjeha izmisljanje utjeha neko je nekim dao titule kao i sad sto drugi navijaci se tjese pted naletom grofive zvezde,,zato odemo mi naprijed a preko noci nemoze se sve,kad se plate glupiranja ovog prije grofa igramo evropu dotle sazrije vamo

avatar
Atila Hunski
Saturday, 10.09.2016
21:46

Volim Zvezdu,mozda i preterano,ali sve sam vise uveren da ovaj covek veze sa mozgom nema. Toliko bezobrazno ponasanje na svakoj konferenciji nisam skoro video. Cak je i Murinja usio sa arogancijom.A o taktici da ne pricamo,videlo se u Evropi sve. Na svim pojacanjima je on insistirao,zasto sad ne prizna gresku. Svako vidi na kom nivou igra Muce,Fibel... Imao je ceo tim od prosle godine i umesto da ojaca odbranu koja je jedino bila tanka on dovede brdo ofanzivnih i ugusi Plavsica,Srnica... plakacemo za Lalatom

avatar
Blade1
Sunday, 11.09.2016
01:34

E bar za Lalatom necu plakati!

avatar
paok
Sunday, 11.09.2016
09:47

Bravo za komentar. Jedan si od retkih koji ne brani samozvanog Grofa od Mojkovac. Nego sta nego je kriv za ispadanje iz Evrope.