Božinov: ''Vamos Partizan! Grobari, volim vas!'' Stižu mu čestitke na iznuđenom penalu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.11.2016.
09:51
Izvor: Sportske.net

Iako se, po svemu sudeći, primakao njegov rastanak sa Partizanom, bugarski napadač ne prestaje da pokazuje privrženost klubu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg angažovanja Leandra Tavambe, jasno je da će jedan od aktuelnih napadača Partizana biti višak u prolećnom delu sezone, a iako je u ovom trenutku tome bliži Nikola Đurđić, koga već par utakmica nema u sastavu crno-belih, velike su šanse da se i Valeri Božinov uskoro rastane sa klubom iz Humske.

Ali, dok se to ne dogodi, popularni Boža nastavlja da pokazuje koliko mu je stalo da Partizan pobeđuje, pa je posle dramatične utakmice protiv Napretka (3:2), uputio novu poruku navijačima crno-belih.

Svestan da su posle nekoliko odličnih prilike koje je imao, navijači od njega očekivali bar jedan gol protiv Kruševljana, on im se posle utakmice izvinio, a onda im na Instagramu poručio sledeće:

''Ponekad se dešava da nije tvoj dan... Uvek sam bio timski igrač i mislim da sam to opet pokazao i ako ga, nažalost, nisam dao! Najbitnija je pobeda... bravo momci! Vamos Partizan. Grobari, budite uz nas, vaša podrška nam je jako potrebna, vi ste naš 12 igrač, volim vas!'', napisao je Božinov.

Naravno, usledili su i brojni komentari pristalica crno-belih, koji uglavnom pružaju podršku bugarskom napadaču, a ono što je posebno zanimljivo jesu njihove čestitke Bugarinu na načinu na koji je iznudio jedanaesterac i isključenje Nikole Lekovića i tako najavio preokret crno-belih.

Kako kažu, bio je to ''čist italijanski primer'' kako iznuditi penal, a sve to možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 28.11.2016
10:19

A za Mrdjino umjetnicko klizanje niste imali razmijevanja, a?

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
11:07

Stevanovic- Vulicevic, Ostojic, Bosnjak, Miletic- Everton, Marjanovic- Jankovic, Leonardo, Stevanovic- Djurdjevic (racunam da ce pobediti pravda i da ce mu biti ponistena kazna te da ce moci da igra u NS:)); Klupa: Jovicic, Bogosavac, Radin (ni Ilic ne moze da igra), Djurickovic, Mihajlovic, Djurdjic, Vlahovic/Jovanovic.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
11:05

Kljajic, Balazic, Jevtovic, Kosovic, Bozinov- niko od njih vise ne sme da bude tu na prolece, a mislim da bismo mogli i boljeg od Tavambe no dobro, uvek ima i te zadrske da takvi igraci prave razliku u nasoj ligi.,,

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 27.11.2016
11:00

Jesi, 12. (tacka posle rednog broja) si igrac Partizana, ali preseli se na tribine i zvanicno!