Božinov podržao trenera i poručio: ''Bićemo prvaci, Partizan je religija!''

 • Autor: Darko Mitrović

 • 21. septembar 2015.

 • 19:36

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Napadač Partizana Valeri Božinov obratio se pristalicama crno-belih na Instagramu i tom prilikom pružio punu podršku treneru Milinkoviću, čiju smenu mnogi traže, pogotovo posle najnovijeg kiksa u prvenstvu protiv Radničkog iz Niša.

Božinov podržao trenera i poručio: ''Bićemo prvaci, Partizan je religija!''
Foto: partizan.rs
Očigledno, najnoviji kiksevi ekipe Partizana, kao i njegove slabe partije, teško su pali napadaču crno-belih Valeriju Božinovu, koji ni sinoć protiv Radničkog u Humskoj nije uspeo da se upiše u strelce, iako je imao jednu veliku priliku kada je šutirao pravo u protivničkog golmana.

On je danas uputio prilično emotivnu poruku navijačima crno-belih, komentarišući dosadašnje rezultate ekipe u tekućoj sezoni.

Priznao je da se ''nešto pokvarilo'' posle eliminacije od BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je uveren da problem nije u treneru Zoranu Milinkoviću, kao i da će Partizan i pored svih problema, uspeti da osvoji novu titulu.

Ovo je njegovo obraćanje ''Grobarima''.

''Za mene je Partizan velika porodica velike istorije. A ko igra za ovaj dres mora da zna da mora uvek da da maksimum, prvi ja sa mojim drugovima.

Kada me je zvao Partizan, tj. trener i uprava, nisam znao da je Partizan porodica i religija.

Znao sam šta Partizan meni može da da kao čoveku i igraču, da igramo Ligu šampiona. Na nesreću, nismo uspeli. Svi smo dali sve od sebe, trener, uprava, igrači i pre svega navijači.

Znam da je time klub izgubio mnogo novca koji bi rešio mnoge probleme, znam da je to gubitak za sve nas koji smo svi zajedno radili za veliki cilj a to je Liga šampiona.

Od kad smo ispali od Bate Borisova, nešto se pokvarilo, greškom mene, mojih saigrača trenera i uprave, jer nismo više jaki kao što smo bili tada, niko nije verovao da ćemo izbaciti Steauu, niko nije verovao da možemo, ali pogurani od 40.000 navijaca smo uspeli i ispisali nešto što smo želeli.

Svi koji volimo Partizam moramo da budemo ujedinjeni, nema bacanja krivice. Trener je jedna velika osoba i jedan veliki trener, mi kao ekipa smo dobra ekipa, imamo iza nas veliku upravu, imamo veru u Boga i iznad svega nase velike navijače, naseg 12og igrača.

U životu sam naučio da kada je porodica ujedinjena uvek ostvaruje ciljeve i stize daleko. I svaki njen član i ponaosob.

Bićemo prvaci i igraćemo dobro u Evropi.

Čujem da pričaju da je trener problem. Trener nije problem. On je veliki čovek i trener i veliki Partizanovac, on obožava i živi za Partizan, uz njega sam dok trpi sve kritike, jer mi treba zajedno da smo Partizan.

Partizan je religija, ne treba pljuvati gde jedeš i traziti krivca. Krivica i zasluga je svih i u dobru i u zlu.

Mi treba i hoćemo pobeđivati uvek, poštovanje svima, a pre svega mojoj ekipi, treneru upravi i navijačima'',
poručio je Božinov.

Za mene je Partizan velika porodica velike istorije.  A ko igra za ovaj dres mora da zna da mora uvek da da maksimum, prvi ja sa mojim drugovima. Kada me je zvao Partizan, tj trener i uprava, nisam znao da je Partizan porodica i religija. Znao sam sta Partizam meni moze da da kao coveku i igracu, da igramo Ligu Sampiona. Na nesrecu nismo uspeli. Svi smo dali sve od sebe, trener, uprava, igraci i pre svega navijaci. Znam da je time klub izgubio mnogo novca koji bi resio mnoge probleme, znam da je to gubitak za sve nas koji smo svi zajedno radili za veliki cilj a to je Liga Sampiona. Od kad smo ispali od Bate Borisova, nesto se pokvarilo, greskom mene mojih saigraca trenera i uprave, jer nismo vise jaki kao sto smo bili lada niko nije verovao sa cemo izbaciti Steauu, niko nije verovao da mozemo, ali pogurani od 40000 navijaca smo uspeli i ispisali nesto sto smo zeleli. Svi koji volimo Partizam moramo da budemo ujedinjeni, nema bacanja krivice. Trener je jedna velika osoba i jedan veliki trener, mi kao ekipa smo dobra ekipa, imamo iza nas veliku upravu, imamo veru u Boga i iznad svega nase velike navijace,naseg 12og igraca. U zivotu sam naucio da kada je poridica ujedinjena uvek ostvaruje ciljeve i stize daleko. I svaki njen clan i ponaosob. Bicemo prvaci i igracemo dobro u Evropi. Cujem da pricaju da je trener problem. Trener nije problem. On je veliki covek i trener i veliki Partizanovac, on obozava i zivi za Partizan, uz njega sam dok trpi sve kritike , jer mi treba zajedno da smo Partizan. Partizan je religija, ne treba pljuvati gde jedes i traziti krovca. Krivica  i zasluga je svih i u dobru i u zlu. Mi treba hocemo pobedjivati uvek postovanje svima a pre svega mojoj ekipi, treneru upravi i navijacima. VB86

A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Sep 21, 2015 at 8:27am PDT

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari