Božinov: "Partizan me vratio u život!"

Autor: Miloš Marković
sreda 25.11.2015.
09:50
Izvor: Sportske.net

Iskusni bugarski napadač se veoma brzo vezao za srpski klub kome je zahvalan jer je njegovu karijeru vratio na pravi put.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

U intervjuu za 'Tuto Merkato', Valerij Božinov još jednom iznosi svoje impresije o Partizanu, o klubu u kome je u novoj sezoni postigao devet ligaških golova.

Kako sam kaže, Partizan ga je vratio u život.

"Zadovoljan sam time kako teče sezona. Cilj mi je da stignem do dvocifrene brojke, mislim da sigurno mogu da postignem nekih 13 ili 14 golova."

"U Partizanu sam se promenio, promenio sam način rada, promenio sam mentalitet. Svestan sam svojih kvaliteta i shvatio sam da neke stvari moram da promenim. Sadašnji rezultati su dokaz toga da se rad ipak isplati."
, rekao je on.

Sa Partizanom gleda u budućnost, ali se priseća i nekih ne toliko pozitivnih trenutaka iz prošlosti, žali za 'izgubljenim vremenom' u Seriji B.

"Povukao sam pogrešan potez, poslušao neke ljude koje nije trebalo da slušam. Serija B je drugačije takmičenje, iz ove perspektive nikada ne bih prihvatio da igram tamo. Ipak, lako je to sada reći. U svakom slučaju, sada sam u Partizanu, igramo u Evropi, trudim se da dam sve od sebe i budem najbolji strelac. Očekuje nas dosta važnih mečeva, igramo protiv AZ-a i želimo pobedom da obezbedimo plasman u narednu rundu Lige Evropa.", istakao je Bugarin.

Italijane je naravno interesovala i informacija iz prve ruke u vezi večitog derbija.

"To je nešto neverovatno!"

"Ne može da se uporedi ni sa čim što sam video u Italiji. Izuzetna atmosfera, navijači su fenomenalni. Teško je to opisati rečima.",
uzbuđen je Božinov.

Izdvojio je i dva bisera srpskog fudbala, svog saigrača i jednog člana večitog rivala kao najveće potencijale ovdašnjeg fudbala.

"Andrija Živković je neverovatan. Izuzetno snažan igrač koji podjednako dobro igra sa obe noge, ogroman potencijal."

"Kada je u pitanju srpski fudbal u globalu, Marko Grujić. O njemu se sa razlogom dosta piše, sjajan fudbaler. Nije slučajno da ga Inter prati i znam da bi ga Stanković doveo u Italiju."
, istakao je napadač Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slobster Bo McVlaylebb
Wednesday, 25.11.2015
14:33
avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
11:07

Ili 21 putnik- ne znam sta je ovo, na spisku ih ima 21, a pise da ih ide 20...

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
11:00

-20 putnika u Holandiju-nGOLMANI: Živko Živković i Filip Kljajić;nODBRANA: Aleksandar Subić, Miroslav Vulićević, Lazar Ćirković, Ivan Bandalovski, Nemanja Petrović, Nikola Leković;nVEZNI RED: Marko Jevtović, Darko Brašanac, Saša Ilić, Stefan Babović, Saša Lukić, Nikola Ninković, Andrija Živković, Petar Grbić, Saša Lukić, Marko Golubović;nNAPAD: Valeri Božinov, Abubakar Oumaru, Ivan Šaponjić. Leka je tu:-D:-D:-D

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
10:57

Steta sto ti nama gotovo nista nisi dao, a mi te vratili u fudbalski zivot- jednosmerna ulica Bozinov, kucni broj 86. Sramota je i da izjavis ovako nesto za broj golova, tvoj cilj bi trebao da bude 20 golova jer nismo jos ni na pola prvenstva, ali se, sa druge strane, najiskrenije nadam da ces dati jos 4-5 golova do kraja godine do tih zeljenih 13-14 i otici na zimu! P.S. Da li si ti to Grujica stavio na prvo mesto, a Zivkovica tek na drugo?

avatar
Dale Cooper
Wednesday, 25.11.2015
10:55