Bošković ima svog favorita, Miloš Ninković apostrofirao drugog

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.12.2018.
10:07
Izvor: Sportske.net

"Rupa je to", reče Ninković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda večeras igra protiv Pari Sen Žermena za kraj uspešne 2018. godine, godine kada je osvojena titula prvaka Srbije, kada se igralo proleće u Evropi, ali i kada se prošlo u Ligu šampiona.

Ni oni najveći optimisti pre dve, tri godine nisu mogli da sanjaju da će im gosti ove godine biti Liverpul, Pari Sen Žermen i Napoli u okviru Lige šampiona, a večeras se zatvara prvi krug ovog takmičenja u grupi C gde gostuje pariski tim.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Ninković smatra da Zvezda ima šanse, a za razliku od Branka Boškovića koji je apostrofirao Simića, Ninković akcenat stavlja na "delije".

"Rupa" je to. Taj prilaz terenu, tunel, atmosfera, navijanje... Sve to će ostaviti utisak na igrače Pariz Sen Žermena i to je Zvezdina šansa. Iskren da budem, do sada se nisam budio da gledam mečeve u Ligi šampiona, ali sad hoću. Pratio sam sve utakmice u kvalifikacijama, a kada su ušli u grupu, za mene su već ostvarili fantastičan uspeh", rekao je Ninković za "Informer".

On je istakao i da je PSŽ glavni favorit za osvajanje Lige šampiona i da će biti veliko iznenađenje ako Crvena zvezda pobedi večeras.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke