Boško Đurovski za "Sportske": "Brzina ili talenat, videćemo šta će presuditi!"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.03.2020.
17:20
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde govorio je za naš portal uoči predstojećeg "Večitog derbija".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Pred nama je 162. "Večiti derbi", Crvena zvezda će u 18h na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu Partizana.

"Crveno-beli" imaju 11 bodova prednosti na čelu tabele u odnosu na "crno-bele", pa bi ovaj susret mogao da odgovori na mnoga pitanja kada je u pitanju trka za titulu u sezoni 2019/20.

Pred početak susreta utisak je da će tribine biti pune, a ispred stadiona srpskog šampiona je naš novinar Aleksandar Obrenović proćaskao sa Zvezdinom legendom, Boškom Đurovskim.

"Mislim da Zvezda, sa jednom novom energijom koju je Stanković doneo, na krilima mladih igrača, Petrovića, Gavrića i Nikolića, uz naravno pomoć Boaćija, Bena i ostalih igrača, mislim da može da dođe do pobede, vreme je da Crvena zvezda pokaže i igru i da pobedi u derbiju", izjavio je Đurovski.

On ceni da je brzina na strani Partizana, ali i da bi Zvezdin talenat mogao da presudi.

"Da, imaju oni brzinu, imaju malo veću brzinu nego mi, ali videćemo da li će da presudi brzina ili će da presudi Zvezdin talenat. Zvezda je uvek igrala na talenat. Uvek je imala više boljih igrača, tehnički doteranijih nego u Partizanu, oni su više gajili agresivnu igru, dve suprotne škole fudbala, ali očekujem da Zvezda danas konačno proradi", zaključio je Đurovski.

Baner

Bosko Djurovski
Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 02.03.2020
15:07

Tako je Bole Zvezda je oduvek gajila tehnicki doteran fudbal, a jugoslovenski fudbalski klub partizan je oduvek krasila grubost i agresivnost.

avatar
Sanchez Bakero
Sunday, 01.03.2020
20:21

Šta napriča čovek i ostade živ. Sramota je da ovakve besmislice izgovara čovek koji je profesionalac. Mada, kada je dotični u pitanju, i nisam iznenađen.