Borjanu stigla podrška iz SD-a: ''Ovo se nikada nije dešavalo!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.10.2020.
14:13
Izvor: Sportske.net

Apel upućen i Pravnom fakultetu...

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Posle teških reči u polemici na društvenim mrežama posle derbija, Sportsko društvo Crvena zvezda oglasilo se danas porukom podrške Zvezdinom kapitenu i golmanu Milanu Borjanu i njegovoj porodici.

Šta je sve rečeno u toj mučnoj polemici možete da pročitate OVDE, a saopštenje SD Crvena zvezda tim povodom prenosimo u nastavku.

''Sportsko društvo Crvena zvezda želi da stane u odbranu kapitena svog fudbalskog kluba Milana Borjana. Crveno-bela sportska porodica je zgrožena načinom na koji pojedinci iz FK Partizan koriste derbi za najprizemnije i vulgarnije lične obračune u kojima ne prezaju od zloupotrebe dece.

Takve situacije ne treba da prećuti niko, a naročito javnost i mediji. Mi u SD Crvena zvezda to svakako ne želimo i nećemo, jer se takvim stvarima mora odmah stati na put i ne dozvoliti da postanu legitimni. To su vrednosti našeg društva i svaki pojedinac, ma za koga on navijao treba da ih brani.

Naše rivalstvo sa Partizanom je uvek bilo sportsko. Sve razmirice koje se dese ili dešavaju trudili smo se da rešimo na terenu. Ako to nije bilo moguće onda u granicama sporta. Ovo što sada radi potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić se nikada nije dešavalo u 75 godina dugoj istoriji našeg rivalstva.

Nikada deca nisu služila za rešavanje razmirica i moramo ih sačuvati da se to ubuduće ne ponavlja. Partizan je uvek bio klub koji je držao do osnovnih principa, od čega u fudbalskom klubu očigledno žele da odustanu i naprave presedan posle kog nema povratka.

Zbog toga pozivamo večitog rivala da ne dozvoli sebi takvu degradaciju koja je prvenstveno pogrešna sa stanovišta moralnih vrednosti društva već može potencijalno da uništi sport i fudbal u našoj zemlji. Vratimo se zdravom rivalstvu, osudimo i odstranimo takve ljude iz naših sportskih društava i ne treba da dozvolimo da se to ikada ponovi.

Ovaj apel se posebno odnosi i na Pravni fakultet koji je ovakvim istupima degradiran do krajnjih granica.

Upućujemo poruke podrške Milanu Borjanu i njegovoj porodici od svih članova Sportskog društva i nadamo se da će uspeti da prevaziđu ovu tešku situaciju'', navodi se u saopštenju SD Crvena zvezda.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 21.10.2020
21:30

Том професору треба стати на реп јер он стално позива на мржњу и насиље.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 21.10.2020
19:22

Tuzno i zalosno je sto ovaj covek drzi predavanja studentima na Fakultetu.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 20.10.2020
22:31

Decu držati van ovih glupih razmirica, nema opravdanja za uplitanje dece.....ali gospodine Borjana postavlja se pitanje zašto se drugi igrači zvezde nikad ne pominju....pa zato što si ti jako loš čovek, stalno provociras, omalovazavas i dobrim delom si inicijator i imaš odgovornost i za ovo i za sve ostale gluposti koje se desavaju. Ti i lažni doktor uz poneko iskakanje degeneka ste veliki provokatori a niti jedan ne pripada srbiji ili nije srbin.....terzic je crnogorac i cerka u areni na kosarci nosi dres cg i navijaka za cg protiv srbije (njihovo pravo i ne smeta al čisto da se zna) a ova dvojica su svoje patriotsko srce dali kanadi i australiji......

avatar
Man.United99
Tuesday, 20.10.2020
19:08

Kad neko ne razumije šta je imati dijete

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 20.10.2020
16:47

Branite teta Vuletu vi iz redakcije pa to je fenomen,komentare ne pustate nikako,da ne uvredimo istinom.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 20.10.2020
16:32

panta, tegi i pravnik koji je protiv Zvezde izgubio sve sporove su slika i prilika partizana i njegovih navijaca.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 20.10.2020
15:45

https://www.youtube.com/watch?v=ko3kmCX9-NE Je l' ima podrsku i za ovo? :-D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 20.10.2020
15:22

''Зашто видиш трун у оку брата свога, а брвно у оку своме не осећаш?'' Прво погледајте у своје двориште па онда судите о туђим поступцима.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 20.10.2020
14:19

Sektašima nista nije sveto,mislite da ce se jedan javiti ovde da osudi ovo,naravno da ne,slepo su zaljubljeni u 'profesora' to je neka ljubav čudna nama nepoznata,daleko bilo!