Borjan: "Veoma skup ceh..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.03.2018.
13:01
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da će ekipa što pre morati da nađe izlaz iz krize u koju je zapala istakavši da je u Šapcu plaćen skup ceh za loše igre.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su juče u Šapcu u okviru 1/4 finala Kupa Srbije tako da im do kraja sezone ostaje da se (iz)bore za trofej u domaćem prvenstvu.

Mačva je eliminisala Zvezdu na penale pošto u regularnom toku susreta nije bilo golova.

"Pali smo. Ne znam šta nam se dešava, ali moramo da se podignemo što pre i vratimo se na naš nivo", rekao je Borjan a prenosi "Žurnal".

Eliminacija u Kupu stigla je kao rezultat slabih igara crveno-belih u prethodnom periodu. U Novom Sadu je spas stigao u vidu spornog penala, Napredak je zatim odneo bod sa "Marakane", a u Šapcu je plaćen ceh za loša izdanja.

"Veoma skup ceh, ostali smo bez šanse za jedan trofej, ali idemo dalje. Sada je plan da se pobedi u Šapcu i da nastavimo borbu za titulu", konstatovao je Borjan.

Zvezda će u nedelju ponovo odmeriti snage sa Mačvom i to ponovo na stadionu u Šapcu. Nakon toga sledi reprezentativna pauza pa završne borbe za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Thursday, 15.03.2018
18:25

Neko to odgore vidi sve kao što si t ,,video da je penal u NS čist

avatar
svojnasvome
Thursday, 15.03.2018
17:49

Borjane verovatno je I ovo bio ofsajd kao I ono penal u NS. ..Sudija nije mogao da sutne penal....ponistio cist gol macvi I uradio svoje.....znas gde je vas nivo da vam se sudi posteno....sad pvo, pa ofsajd sa napretkom kod gola, pa izmisljen penal u ns...o cemu ti pricas bree

avatar
dr Milojević
Thursday, 15.03.2018
19:53

kakav čist gol, imaš li ti oči ?

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 15.03.2018
22:30

Znamo mi svi gde je vas nivo kad se sudi posteno mnogo vise ispod nego u nasem slucaju!

avatar
Penal titula
Thursday, 15.03.2018
16:13

Štaaa, zar ovaj nije suspenziran, za onaj obračun sa službenim licem u N.Sadu , napustivši teren 10 m za vreme utakmice...Pa ovo nema , baš nigde ......