Borjan tek sad čuo za potcenjivačku izjavu iz Kopenhagena! Efektno je odgovorio, a Vindu čestitao na ''Panjenki''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.08.2019.
11:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Brojne reakcije izazvala je ta izjava, ali onu pravu reakciju očekujemo tek na terenu u utorak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sećate se, hrvatski internacionalac iz redova Kopenhagena Karlo Bartolec je posle prvog meča na ''Marakani'' izjavio da Zvezda ima samo dvojicu vrhunskih igrača, Marina i Bena, a da su svi ostali - ''prosek''.

U razgovoru za današnji ''Žurnal'', golman Milan Borjan se dotakao ove teme, priznajući da prethodnih dana nije čuo za ovu Bartolecovu provokativnu izjavu.

''Ne obraćam pažnju šta se piše, eto od vas sam saznao šta je rekao. Lepo je da ima takvo mišljenje o nama, ali činjenica je da se nisu ništa pitali i da nisu imali sudiju na svojoj strani izgubili bi. Sve je to fudbal. Gledamo samo naša posla, da se pripremimo na najbolji način'', istakao je Borjan.

Koliko fudbaleri kopenhagena mogu da budu samouvereni, pokazao je i jedanaesterac, koji je njihov mladi napadač izveo u finišu meča na ''Marakani'', kada je popularnom ''Panjenkom'' prevario Borjana.

Zvezdin golman je sada iskoristio priliku da mu čestita na tako hrabrom potezu.

''Malom svaka čast za takvo izvođenje penala, retko ko bi smeo tako na Marakani. Kapa dole, trebalo bi imati veliko samopouzdanje za to. Kao tim su jaki, ali imaju odlične pojedince. I drugi špic N'doje je jak, ali uprkos tome nisu nam napravili nijednu šansu u Beogradu'', objašnjava Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srpska Bosna
Sunday, 11.08.2019
13:25

Borjane panteru pod tvojom i Marinovom komandom prolazimo kopenhagen!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
12:37

Ono kad se dopisujes sam sa sobom, odnosno sa svojnasvome.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
12:09

A Danci ce pravi udgovor dobiti u Kopenhagenu.

avatar
Milek
Sunday, 11.08.2019
11:59

Ne morate da odgovarate usmeno na prozivke, na terenu odgovorite i to je to

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.08.2019
11:54

Da sudije sude pošteno 50:50 svima u SL, vi ne biste ni igrali kvalifikacije ni za LE. Da nisu imali sudiju izgubili bi, a najlepše mu bilo protiv Krasnodara? Verovatno kada sudija nije priznao regularan gol Krasnodaru kada je lopta celim obimom prešla gol liniju zbog čega je zvezda prošla Krasnodar i kasnije igrala LE - divota jedna. Kako ti nije bilo lepše kada ste sezonu kasnije golom iz ofsajda slomili silni Spartaks i prošli ga zahvaljujući pomoćnom sudiji? Ili kada u Trnavi Degenek s leđa ruši igrača Spartaka da bi prekinuo opasan kontranapad na 1:1 što nije uspeo jer je Jirka izbačen u šansu za 2:1 za Spartak, a sudija ne poštuje prednost već svira faul za Spartak, a niti isključuje Degeneka. Ili nakon oba neregularna gola u Salcburgu? Jovanča je sapleo Pepa, Zeka je prvo izblokirao Bena, pa se lopta odbila tako da Ben nije mogao do nje čak i rukama da je imao pravo da igra tako da se kontakt u nastavku klizećeg Zeke ne može svirati kao penal, prestrogo bi bilo, isto kao što mu je prestrogo pokazan žuti karton za start nad Kanjasom u jednom utakmici gde su dozvoljeni onakvi dueli, ali Marina je morao da dobije drugi žuti i crveni karton tako da je Kopenhagen oštećen. Kopenhagen je zbog povreda morao protiv zvezde da izvede kombinovani sastav: 1. nekadašnji prvi golman Andersen koga su nekada doveli iz Betisa je duže povređen; 2. golmana koga su doveli kao pojačanje iz Gengampa Johnsona nije branio; 3. štoper Bejland koji je reprezentativac Danske nije igrao zbog povrede; 4. levi bek Ovijedo koga su doveli iz Sanderlenda odigrao slabu utakmicu, reprezentativac Švedske Brengston je bolje odigrao od njega u nastavku utakmice; 5. veoma bitan šraf, centralni vezni Falk nije igrao zbog povrede; 6. Pep koga su doveli iz Saragose tada nije bio spreman za više od pola sata pa nije igrao od početka; 7. Sotiru koji im je napadač u rotaciji, ali je pokazao najbolju formu od početka sezone je takođe bio povređen. Bez pola tima Kopenhagen nije hteo da ulazi u rizik protiv zvezde, dok su imali 0:0 bili skoncentrisani na defanzivu i da što više vremena prođe u njihovim pasovima u polju, a ne ka napred kako oni znaju da igraju i izvođenju prekida. Zato je zvezda "dominirala" do 1:0, a onda je Kopenhagen nagazio u drugom poluvremenu. Ako Kopenhagen bude imao spreman pun sastav u utorak, biće 40-60 % jači i to u svim linijama tima. Što se tiče šansi za gol, zvezda je imala 2 (Ben i Boaći), a Kopenhagen takođe 2 (NDoje izašao sam iskosa i tukao preko prečke i penal), imao je Kopenhagen i akciju preko Fišera koji je šutirao pored prve stative.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
12:11

Komicno je, a ujedno i tragicno kad o sudjenju prica jedan navijac partizana koji je svoj zivot posvetio trolovanju i sirenju lazi na vestima o Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 16.08.2019
11:38

@prepoznace se, nista nije tragicnije, ni komicnije, nego kad ti nekom pricas o trolovanju, ti koji si svoj zivot posvetio trolovanju i sirenju, lazi, mrznje na vestima o Zvezdi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 11.08.2019
13:00

Razumem te i slične tebi, vi najbolje znate o trolovanju i širenju laži, samo ne o zvezdi, već uglavnom o onome od koga osetite da ste ugroženi, pa tako mislite da i vama to neko radi kada vam izloži činjenice i ne smete ni da pitate svoj klub gde su i na šta potrošeno čak 58.5M € kada je zvezdin tim slabiji nego prošle sezone, a da ne ulazimo u dublju analizu koliko igrača su zvezdi povređena i rovita i da je izvela tim protiv Kopenhagena sa svih 11 igrača između 25 i 32 godine i kakve utakmice igrate u SL.

avatar
svojnasvome
Sunday, 11.08.2019
12:21

Izuzetno korektan komentar sa nabrojanim cinjenicama . ..