Borjan se nada da neće imati posla u sredu, veruje da Totenhem može da prođe kao Liverpul!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 05.11.2019.
09:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu dočekuju ekipu Totenhema u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Nakon ubedljivog poraza u Londonu (0:5), izabranici Vladana Milojevića će pred svojim navijačima na stadionu "Rajko Mitić" dočekati prošlosezonskog finalistu Lige šampiona.

Susret četvrtog kola između "crveno-belih" i "Pevaca" zakazan je za sredu od 21h, a golman srpskog šampiona je pred ovaj jako važan duel optimističan.

"Uvek verujem, upoznali ste me već. Da je suprotno ne bih ni izlazio na teren, zašto bismo igrali ako nemamo optimizam", izjavio je Borjan, a prenosi "Žurnal".

Zvezda je prošle sezone pred svojim navijačima uspela da savlada ekipu Liverpula sa 2:0, kasnije su "Redsi" osvojili "ušati pehar" pobedom upravo nad Sparsima u velikom finalu.

"U poslednje tri godine smo napravili izvanrednu priču, jednom igrali Ligu Evrope i dva puta Ligu šampiona. Neverovatno je lepo šta se dešava. Dolazi teška utakmica, probaćemo da napravimo rezultat i prođemu grupnu fazu", dodao je golman Zvezde.

Interesantno je da će Zvezda dočekati Totenhem na dan kada je na "Rajku Mitiću" savladala pomenuti Liverpul, kao i da je sudija ponovo Španac, ali simbolično je i to što je Zvezda, kao i minulog vikenda, pred duel sa timom iz Premijer lige na svom terenu najpre u šampionatu Srbije savladala Proleter.

"Lepa su sećanja, ali lopta je okrugla. Nadam se da će da se ponovi Liverpul, da upišemo nova tri boda. Značilo bi svima u klubu, navijačima", istakao je Milan Borjan.

Računica je takva da bi Zvezda sa dva osvojena boda na poslednja tri susreta u grupi obezbedila treće mesto u grupi i proleće u Ligi Evrope.

"Lako je reći, ne bih se obazirao na računice. Idemo iz utakmice u utakmicu, daćemo sve od sebe, probaćemo da skupimo što više bodova", dodao je Borjan.

Što se tiče Totenhema, imaju kadrovskih problema, a u Premijer ligi su nastavili sa slabim rezultatima, nakon poraza od Liverpula u nedelju su remizirali sa Evertonom.

"To je ekipa kao i sve engleske, a jaki su i brzi. Ko god bude na terenu, biće teško, mi ćemo dati sve od sebe", jasan je Zvezdin golman.

Šta je prema njemu ključno pred duel sa Totenhem Sparsima?

"Da slušamo stručni štab, rade izuzetnu analizu. Sve zavisi od toga kako uđemo u utakmicu. Imamo 12. igrača, navijače, nadam se da će da bude pun stadion", zaključio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke