Borjan se izvinio navijačima, sad uživa gledajući tabelu, a ima i lepu poruku za Partizan

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2019.
15:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Objasnio je dan posle šta se dogodilo kod onog kiks-gola.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć uspela da ostvari prvi trijumf ove sezone u grupnoj fazi Lige šampiona, savladala je Olimpijakos sa 3:1, a jedini gol gosti su postigli posle kiksa Zvezdinog golmana Milana Borjana u prvom poluvremenu.

Njegovi saigrači su u drugom poluvremenu uspeli da taj kiks anuliraju, ali Borjan je danas u razgovoru sa novinarima ipak osetio potrebu da se izvini navijačima zbog pomenute greške kod Semedovog gola.

''Izvinio bih se zvezdaškoj javnosti na onako primljenom golu. Nadam se da mi je oprošteno za sve predhodne odbrane i za budućnost u kojoj ću, verujem, doneti mnogo više odbrana i svega.

Video sam da će njihov igrač da vrati povratnu, odvojio sam se korak od stative kako bi presekao loptu, Semedo nije udario kako je hteo i vratila se u gol. Bila mi je slaba reakcija, gol ide na moju dušu'',
objašnjava Borjan, a prenosi ''Žurnal''.

On dalje otkriva da je trener Milojević bio veoma ljut na poluvremenu, ali da su igrači u nastavku poslušali njegove savete i na kraju stigli do velike pobede.

''Podiglo nas je i isključenje, lakše je igrati kada je rival sa igračem manje. Bili smo u Olimpijakosovoj situaciji protiv Kopenhagena i to 70 minuta, ali i izdržali pritisak. Neke ekipe kleknu, mi nismo tada… Bitno je da smo doneli tri boda Zvezdi, ali i srpskom fudbalu'', objašnjava Borjan.

Isto to poželeo je sutra i najvećem rivalu, Partizanu.

''Za srpski fudbal je dobro da pobedi Partizan, nadam se da će to uraditi kako bismo imali jači koeficijent. Bilo bi dobro da imamo dva predstavnika u borbi za Ligu šampiona. Neka im je sa srećom'', naglasio je Borjan, koji ne krije da danas uživa u pogledu na tabelu Grupe B Lige šampiona, na kojoj Zvezda zauzima drugo mesto, iza Bajerna.

''Lepo je videti da je Zvezda druga na tabeli među takvim velikanima i moramo da nastavimo tako. Idemo u London rastećeni i da probamo da napravimo iznenađenje'', poručio je Borjan.
-         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 02.10.2019
18:56

Нема потребе да се извињаваш било коме. То је фудбал. Најлакше је гледати и тражити кривце.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 02.10.2019
18:54

LEN plače za ovakve plivače :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.10.2019
03:59

A da li si ti plakao posle utakmice. Nastavi da trolujes i da na vestima o Zvezdi siris partizanske lazi, zavist, mrznju i ljubomoru jer mnogo si nam talican.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 02.10.2019
15:39

U ovom trenutku drugo mesto za Zvezdu je realno. Steta sto smo onako nesrecno izgubili od Bajerna gde smo primili golove posle pocetnickih gresaka, a prvi smo imali sansu da dodjemo u vodstvo.

avatar
Nicklas Bendtner
Wednesday, 02.10.2019
16:10

Sigurno, trebali ste biti prvi sad. Daj ne zanosi se, da se ne lažemo zvezda će biti četvrta sigurno ali nema veze fino je nadati se.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.10.2019
04:00

Zvezda ce biti druga, a tvoj klub ce mozda da bude cetvrti.

avatar
JeLiShA
Wednesday, 02.10.2019
18:49

realno totenhem nije u formi sve je moguce ako tamo izvucete x bice cupavo ne bih se iznenadio da prodjete i grupu al to je jos daleko utakmica po utakmica valjda cete se sad dici psihicki malo jer ste bili u jakom padu forme pa da igramo ls i partizan i zvezda da ne bude vise prepirki a u prvenstvu prestiz ko osvoji svaka cast

avatar
gorango
Wednesday, 02.10.2019
15:25

Borjane brate, nema tebi sta ko da zameri. Koliko si nas puta spasao, da si danas pogresio jos 3 puta opet bi bio nasa macka na golu. Svaka cast na sportskom i drugarskom gestu da grobarima pozelis srecu, nisam siguran da bi puno njih to uradilo na drugoj strani. Nadam se da ce nasi klubovi ove godine dogurati sto dalje a sledece, Boze zdravlja i srece, imali dva predstavnika u LS. Sportski pozdrav svim normalnim navijacima nasih klubova.

avatar
Mitita
Wednesday, 02.10.2019
17:58

Nemoj tako.
Jesam Grobar, ali buraz, i te kako se radujem jucerasnoj pobedi Zvezde.
Gledam na to tako, da ako se Zvezda iscima da napravi tim, i razgruva Partizan par sezona, tako ce se i ovi nasi (nadam se) malo isprsiti i napraviti dobar tim.
Kako se i desilo.
Konkurencija je uvek dobra stvar.
Uzivajte u jucerasnoj pobedi.
Nadam se da ce biti makar jos jedna do kraja grupne faze LS.

avatar
gorango
Thursday, 03.10.2019
21:01

Rekao sam to zato sto ima puno mrznje u zadnje vreme. Sto je najgore od svega, dosta ovih internet navijaca (sto se vidi po komentarima), a rekao bih da su to balavci, pije tu pricu. Zalosno mi je to. Meni dosta izuzetno dobrih prijatelja navija za Partizan, i uvek su tu pecknja i prozivke ali to je sve ok. Pa ljudi smo, ne moze uvek jedan klub biti najbolji, niti bi bilo interesantno da svi navijaju za jedan klub. Zdravo sportsko rivalstvo je normalna i pozeljna stvar. A sve ostalo je bolest. Nazalost, mi smo izuzetno bolesna nacija. Moje cestitke i Zvezdi i veceras Partizanu na pobedi. A sto se tice naseg rivalstva, neka na kraju prvenstva pobedi bolji. A dogodine cemo opet ispocetka. Spoertski pozdrav!

avatar
lalans
Wednesday, 02.10.2019
15:22

jedina slaba karika u timu