Borjan razmenio dres sa legendom: "Preozbiljne su ovo ekipe"

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
08:52
Izvor: Beta

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je da je učešće u Ligi šampiona bilo prelepo iskustvo i da je ponosan na saigrače zbog svega što su uradili za klub.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjaković
Beta/AP Photo/Marko Drobnjaković

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras od Pari Sen Žermana u sa 1:4 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

"Generalno je bila teška utakmica, PSŽ je preozbiljna ekipa, ali ono što su momci uradili za ovaj klub je neverovatno. Ponosan sam na sve. To što se doživljava ovde, ne može da se doživi bilo gde drugde", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

"Jeste me iznenadilo taj početak drugog poluvremena, slabije smo počeli prvo, drugo smo ušli s energijom, prvih 20 minuta smo napravili ozbiljnu priču, imali ih umalo za 2:2. Ohladio nas je taj treći gol, ali sve je to fudbal", naveo je Borjan.

Crveno-beli su takmičenje završili na poslednjem mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

"Nismo toliko pričali posle meča. Žao nam je što se nismo domogli Lige Evrope, ali ipak bili smo 'grupi smrti', preozbiljne su ovo ekipe. Opet, ovo nam je lekcija. U subotu je utakmica protiv Čukaričkog, prvenstvo je najvažnije, pa sledeće godine opet da dođemo do Lige šampiona i uradimo još više", rekao je Borjan.

"Ovo je sve bilo prelepo iskustvo, nestvarno, sva greške se vide protiv ovakvih ekipa. Mislim da smo fenomenalno odigrali celu grupnu fazu", dodao je Borjan.

Novinare je zanimalo i šta golman Zvezde misli o suđenju.

"Suđenje kao suđenje, ne treba da utiče na ekipu iako jeste malo, ali dobro, sve je to čar fudbala. Preponosni što smo stigli dovde i šta smo uradili", rekao je Borjan.

Borjan je na kraju istakao da je golman francuskog tima Đanluidji Bufon "pravi gospodin" i da mu "skida kapu", kao i da su razmenili dresove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke