Borjan predložio, saigrači oberučke prihvatili! Njegoš: ''Brzo smo se organizovali!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.03.2020.
17:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Još jedan primer humanosti stiže iz Crvene zvezde.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Znate već da je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, zajedno sa saigračem Radovanom Pankovim učestvovao u pakovanju poklon-paketa za beogradske penzionere prethodnih dana, ali nije to jedini humani gest ovih dana od strane Zvezdinih fudbalera.

Mladi vezista crveno-belih Njegoš Petrović otkrio je da je Borjan pokrenuo još jednu akciju, koja je takođe uspešno realizovana.

''Kapiten Milan Borjan nam je pre nekoliko dana poslao svima poruku kako bi nas pozvao da svi zajedno pomognemo u ovoj situaciji u kojoj smo se našli. Predložio nam je šta da uradimo, a mi smo kao jedna velika porodica i tim to oberučke prihvatili, vrlo brzo se organizovali, i nadam se da su respiratori već stigli.

Mislim da smo zajedno sa klubom koliko-toliko pomogli ljudima kojima je to neophodno'', izjavio je Petrović za Zvezda TV.

Ono čime svi zajedno treba da iz dana u dan doprinosimo skorom obuzdavanju epidemije koronavirusa jeste da što duže ostanemo u svojim domovima. Naravno, tu preporuku poštuje i Petrović, koji je već našao lepu zanimaciju ovih dana.

''U slobodno vreme radim kao što i verovatno većina nas. Ujutru kada ustanem uvek odradim trening, tu su mi mlađi brat i devojka. Pokušavamo da budemo kreativni, radimo neke nove stvari, gledamo serije.
-
Kazino baner

Predlažem svima i aplikaciju 'Ne ljuti se čoveče', u kojoj putem interneta možete igrati sa svojim drugarima veoma zabavnu društvenu igru. Ja to igram svaki dan sa svoja tri najbolja druga i mogu reći da mi nije dosadno. Trudimo se da nam dani ne budu isti.

Od skora sam počeo i da sviram gitaru, sada imam vremena i za to, vežbam često i nadam se da ću u ovom teškom periodu i naučiti nešto'', objašnjava Petrović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke