Borjan pred Kopenhagen nema razloga za brigu!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.08.2019.
18:50
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Zvezda uprkos porazu u Finskoj eliminisala Helsinki.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zadovoljan je prolaskom "crveno-belih" u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Iskusni čuvar mreže istakao je da je njegova ekipa dosta naučila iz dvomeča sa Helsinkijem, te da će narednog rivala dočekati potpuno spremni i fokusirani.

"Žao nam je što smo izgubili meč u Helsinkiju, ali ovo je samo jedna lekcija. Kada smo primili gol odmah na početku drugog poluvremena oni su dobili još veću snagu da napadaju i da postignu drugi pogodak. Jako me raduje što smo brzo odgovorili, postigli pogodak i vratili se u igru. Idemo dalje, sledeći rival je Kopenhagen, siguran sam da ćemo se dobro pripremiti. Uvek idemo na pobedu", rekao je Borjan.

Osvrnuo se čuvar mreže i na sintetičku podlogu na koju ekipa Zvezde nije navikla.

"Drugačije je igrati na veštačkoj travi, bilo je teško celoj ekipi. Ne smemo da dozvolimo da primamo lako golove, treba da se koncentrišemo i ne pravimo greške koje kasnije mogu skupo da nas koštaju."

Zvezda u evropskim kvalifikacijama nije izgubila od avgusta 2017. godine.

"Fenomenalan podatak. Nekad mora  da se izgubi, dobro je da se to desilo kada smo golom Jovančića rešili pitanje prolaska u naredno kolo, nego protiv Danaca. Odlična opomena za sve nas, znam da ćemo već u narednom meču da popravimo utisak."


Prvi meč sa Kopenhagenom igra se u utorak, 6. avgusta, na Marakani, a revanš sedam dana kasnije u Danskoj.

"Nema neke preterane važnosti da li prvu utakmicu igramo kod kuće ili u gostima jer smo mi profesionalci i uvek dajemo sve od sebe. Treba da budemo organizovani, da stručni štab pripremi plan, da analiziramo protivnika, i mislim da nema razloga za brigu"
, dodao je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke