Borjan: "Pokazali smo ko je Crvena zvezda"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.10.2017.
22:19
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je posle meča sa Arsenalom da su crno-beli pokazali veličinu bivšeg šampiona Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Arsenala u trećem kolu grupne faze Lige Evrope iako je opšti utisak posle utakmice u Beogradu da crveno-beli nisu zaslužili da izgube.

Sa takvom konstatacijom slaže se i golman domaćih Milan Borjan.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, šteta je što smo primili taj gol, nerešeno bi bilo dovoljno ali dobro, glava gore, okrećemo se prvenstvu i moramo da nastavimo dalje", rekao je Borjan.

Jedini gol na utakmici postigao je Olivije Žiru u 85. minutu fantastičnim udarcem "makazicama".

"Žiru je pogodio fenomenalno, prelep gol je dao, nisam mogao da reagujem", priznao je golman domaćih.

Pet minuta pre primljenog gola Zvezda je ostala sa desetoricom na terenu usled isključenja Milana Rodića.

"Ja sa gola nisam mogao da vidim da li ga je Rodić udario ili nije ali šteta je što smo dobili taj crveni karton", kazao je Borjan.

Utakmici je prisustvovalo preko 50.000 ljubitelja fudbala. Zvezdin golman se zahvalio navijačima i poslao im poruku.

"Svi su mogli da vide kakva je bila atmosfera. Naši navijači su fenomenalni, samo bi bilo dobro kada bih više dolazilo na prvenstvene utakmice. Svaka im čas, hvala im što su došli u ovolikom broju", rekao je golman crveno-belih.

O kolegi Peteru Čehu imao je samo reči hvale.

"Fenomenalan golman, nemam reči da ga opišem. Čovek ima iskustva, odbranio je ono kada je bilo najbitnije. Svaka mu čast, čestitam mu", poručio je Borjan.

Nakon primljenog gola Zvezdin čuvar mreže dobio je žuti karton. Na pitanje šta je rekao sudiji Borjan je imao sledeći odgovor.

"Ništa... Mislio sam da je bio ofsajd ali posle gledanja snimka video sam da nije bilo ofsajda. Bio sam ljut jer sam mislio da je postojao ofsajd ali ga ipak nije bilo", razočarano je konstatovao Zvezdin golman.

Zvezda je svoje najbolje šanse propustila u prvom delu kada je Ričmond Boaći pogodio prečku a Nemanja Radonjić tukao u Petera Čeha sa nekih pet, šest metara.

"Tako je to u velikim utakmicama, kada ne postigneš gol iz prilika koje stvoriš uvek stigne kazna, tako se desilo i danas. Šta da radimo, idemo dalje, pokazali smo karakter i ko je Crvena zvezda i samo treba da nastavimo ovako", rekao je Borjan.

Sledeći meč u Ligi Evrope ponovo će biti protiv Arsenala, s tim što će 2. novembra londonski tim biti domaćin.

"Verujem u ove momke i stručni štab. Mnogi su nas potcenili na početku, govorili da nećemo ući u Ligu Evrope ali smo pokazali drugačije. Na svakoj utakmici idemo na tri boda i treba tamo da izađemo kao što smo izašli ovde jer bi nam pobeda mnogo značila", zaključio je Zvezdin golman.

Crveno-beli posle tri meča zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 4 osvojena boda, pet manje od vodećeg Arsenala, a na trećem mestu je BATE Borisov sa istim brojem bodova kao Zvezda pošto je večeras tukao Keln.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Friday, 20.10.2017
15:23

Ljudi došli sa dva startera,pet rezervi i decom iz u21 tima i pobedili.Šta je pokazano?Imali su 200 tačnih dodavanja više...e tugo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 21.10.2017
13:22

Bitno je da ste vi razbili mocni albanski tim pa sad imate pravo da nama solite pamet.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 20.10.2017
11:05

Jesmo, pokazali smo imko je Zvezda i ko su najbolji i najverniji navijaci na svetu, a sad neka Evropa prica o nama i o porazu koji ne boli s obzirom na koji nacin smo ga pretrpeli. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Danijella
Friday, 20.10.2017
08:07

Kakva slika.....!

avatar
Borivoje Sorak_fb
Thursday, 19.10.2017
23:34

Sta ste to pokazali,drugi zuti ispravan,gol odlican a cz u nedelju cupa bod uz pomoc sudija.

avatar
RG VILI
Thursday, 19.10.2017
23:16

Borjane,sve cestitke itd,niste bili losi! Ali budi iskren pa zacuti sad,ne zadovoljavaj se njihovim imenom! Ionako su dosli sa decom u Bg

avatar
Poco
Thursday, 19.10.2017
23:10

Svaka cast momci, odlicna, zrela igra.Bravo!Sudija je pokvario utakmicu.

avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
09:45

Cime? Ofsajd nije bio, crveni (drugi zuti) je potpuno opravdan, nijedan penal nije postojao.

avatar
DR DRE
Friday, 20.10.2017
13:12
avatar
Poco
Friday, 20.10.2017
12:25

Brate, uz malo srece smo mogli voditi na poluvremenu. Arsenal je napravio 2 sanse na mecu i srecno dao gol, to je i sam Ziru priznao.Zvezdi je samo falilo malo slobode u napadu i to je to.

avatar
Mino Rajola
Thursday, 19.10.2017
22:35

Budimo realni, došli su sa trećim timom. Bolje ovako nego da su došli sa prvom postvom i na nama iskalili sav bes.

avatar
Mads87
Thursday, 19.10.2017
23:34

Oni da su dosli sa ozilom i sancezom kako ta dvojica trenutno igraju izgubili bi GLAT.Jer ova njihova postava je igrala i zalagala se i borila jer im je ovo sansa da upadnu u prvu ekipu.A te njihove zvezde iz prve postave bi prehodale utakmicu i naravno izgubili kao i sto inace rade

avatar
Yaya Sanogo
Friday, 20.10.2017
12:37

Ahaha Sanchez bi pravio dar mar po odbrani, ne vidim ko bi mogao da ga cuva. Lacazette jos u napadu, bila bi 3,4 komada u mrezi Zvezde.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 20.10.2017
02:28

Volkot,ziru,wilsir,kokelan,debisi,ceh,zajedno preko 50 miliona za plate,treci tim,okej,holding takodje prvotimac,elneni placen isto lepo para,lupetanje