Borjan objasnio zašto je najbolja liga od - 20 klubova?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2020.
19:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li bi, tom logikom, onda trebalo da se razmišlja i o ligi sa preko 20 klubova?

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Mnogi su iznenađeni sve glasnijim najavama da bi elitni rang takmičenja u Srbiji mogao od sledeće sezone da se uveća za četiri nova člana i da umesto 16. ukupno broji 20 klubova.

Dakle, neće biti ispadanja iz lige na kraju ove sezone, a u Linglong Superligu će ući četiri najbolja(?) kluba iz Prve lige Srbije.

Ovakav rasplet već nailazi i na ozbiljne kritike, negativan stav prema ligi od 20 klubova ima i Milorad Kosanović, ali za razliku od njega, podršku ovoj promeni dao je golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan.

Zanimljiv je Borjanov argument na ovu temu.

''Najbolja je liga sa 20 timova. Ako takva odluka bude potvrđena imaćemo priliku da gostujemo u mnogo različitih gradova, bilo bi lepo da nas vide zvezdaši iz velikog broja mesta.

Imamo prelepu državu i elitna liga bi trebalo da se igra u svim njenim delovima, do sada se skoro sve baziralo na Beograd'', rekao je Borjan, a prenosi ''Žurnal''.

S obzirom na trenutno stanje na vrhu tabele u Prvoj ligi Srbije, Zvezda bi sledeće sezone mogla da putuje u Gornji Milanovac, Bačku Palanku, ali i na Zlatibor, ili Lazarevac...
-
Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 21.05.2020
08:31

Milane care ovo stvarno nisi trebao da kazes jer i ovako imamo previse klubova u Super Ligi, a ako dodaju jos cetiri kvalitet ce biti jos losiji.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 20.05.2020
19:32

Pa jeste, nema bolje. Svakako vi na vecinu utakmica i idete kao turisti tako da ne bi bilo lose da liga i nema takmicarski znacaj, nego eto tako da vi putujute Srbijom. Na isto se svodi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 21.05.2020
08:30

Mi,kad u takmicarskoj sezoni putujemo, putujemo nasom Srbijom ljepi.