Borjan o Sumi, i dalje je ljut!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.09.2019.
21:20
Izvor: Sportske.net

Milan Borjan je i dalje besan na Sumu.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Sejduba Suma je postigao fenomenalan gol, ali je nakon njega učinio nešto što nije preporučivo.

Proslavio je gol pred navijačima Crvene zvezde, što je razbesnelo Milana Borjana, golmana aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

O samoj utakmici, kaže da nije bila ideja da ekipa bude defanzivna.

"Nije bila ideja da budemo defanzivni. Šef je tražio od nas da igramo prema napred, da se više otvoriimo i da probamo da damo gol. Šta je tu je, Bože moj
", rekao je Borjan.

Posebno se osvrnuo na proslavu gola Sejdube Sume.

"Lep šut, lep gol - svaka čast. Prešla mu je preko noge malo, ali šta da se radi. Tako je kako je, desio se lep gol i to je to. Nisam hteo da dozvolim da slavi pred našim navijačima, okrenut prema njima. Mora da postoji neko poštovanje, neka ide da slavi sa svojim navijačima i to je to. Ja sam takav čovek, ne volim da neko takve stvari tako radi. Ne slavim ni ja, kada mi pobedimo, pred tuđim navijačima. Mora da postoji neko poštovanje, ali očigledno da nema poštovanja. Šta da se radi
", rekao je Borjan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 23.09.2019
10:06

U pravu je Borjan!
Apsolutno nemamo poštovanje za tim koji radi ono što je prošlog vikenda uradio Inđiji a svakog vikenda ima penal. To je jedno krajnje nepoštovanje ja da vam kažem..

avatar
Nenad Papic
Monday, 23.09.2019
09:54

Sudija je morao da pokaze Borjanu crveni karton .Nek se on okrene unazad na svoje provokacije grobarima pa nek onda prica za sumu.

avatar
Čeki
Monday, 23.09.2019
00:47

"Sef nam je rekao da idemo napred i probamo da damo gol". Cim tako neki trener kaze ("probaj"), automatski znas da to nije obavezujuce i uzeces da se branis jer ne moras ni da se trudis da das gol. Umesto da ih motivise i kaze, mora da se da gol, da se igra do iznemoglosti i da se u skladu s tim postavi taktika, druga je prica.

avatar
gorango
Sunday, 22.09.2019
22:58

Sta on jadan zna, tako ga ucili.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 22.09.2019
22:20

kad o ponasanju prica covek koji je uz stojkovica najvise provocirao uvek ............. jos kaze presla mu preko noge? sta je zeleo time da kaze? da umanji kvalitet sume, da opravda svoje nepomeranje, sto covek neprizna da je partizan bio bolji, da zvezda nije nista uradila, to samo pokazuje ko je kakav

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
21:48

Naravno da niste hteli da budete defanzivni, već ste samo toliko jaki da igrate bunker protiv Partizana kao i svaka druga ekipa iz SL. Sumino pravo je da slavi gde hoće i da za to dobije žuti ili crveni karton u zavisnosti od slavlja, kao što je i tvoje pravo da glumiš redara i da dobiješ takođe žuti ili crveni karton u zavisnosti od intervencije. Eto, ti bi mogao da budeš redar na stadionu Partizana.

avatar
paok
Sunday, 22.09.2019
21:44

Kazes presla preko noge, kakav bi onda tek bio da nije.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 22.09.2019
21:33

A za koga ti navijaš (si navijao)?

avatar
Südkurve München
Sunday, 22.09.2019
21:30

Borjane hobotnico nasa