Borjan ne očajava, Zvezda ima cilj u Evropi!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.11.2019.
12:49
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Mogu li "crveno-beli" uspeti?

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da njegov tim mora da se podigne nakon ubedljivog poraza od Totenhema u Ligi šampiona.

Londonska ekipa je slavila sa 4:0 u Beogradu, dok je prethodno bila još ubedljvija u glavnom gradu Engleske 5:0.

"Moramo da podignemo glave. Mnogo mi je krivo što se ovako završilo, ali idemo dalje. Znamo osnovni cilj, želimo da ne završimo u grupi, verujem da ćemo i na proleće da budemo u Evropi", stakao je reprezentativac Kanade u izjavi za Sportski žurnal.

Borjan je na četiri utakmice u LŠ primio 11 golova, ali smatra da njegova ekipa nije zaslužila ubedljiv poraz.

"Nismo zaslužili tako ubedljiv poraz, imamo za čim da žalimo. Velika je šteta što nismo iskoristili jednu od dve šanse u prvom poluvremenu, da smo poveli ko zna šta bilo. Surovo smo kažnjeni za to."

Kako dalje?

"Ne smemo da psihološki padnemo, ponosan sam na tim. Nema više razloga da razmišljamo o Totenhemu, okrećemo se Bajernu. Biće i to velika utakmica, nova prilika za korak ka proleću u Evropi. Nadali smo se da možemo više u prethodnom kolu, ali šanse da ne završimo takmičenje posle grupne faze i dalje su dobre", smatra Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Friday, 08.11.2019
16:26

Sto bi ocajavao? Trener mu cestitao na prikazanoj igri i rezultatu 0:4...

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 08.11.2019
14:23

Jasno je bilo i posle prve tri utakmice da nam je Totenhem napravio najvise problema. Bajern na postavljenu odbranu nije mogao nista, tek kad smo se otvorili i poceli pokusavati iznijeti loptu po zemlji ubili su nas visokim presingom, ali cak ni tada nisu bili posebno efikasni. I prije revansa sa Totenhemom sam mislio, i jos uvijek mislim, da protiv Bajerna imamo cemu da se nadamo. Jos kad bi Leva produzio pauzu pa da ne bude potpuno spreman za Marakanu...

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
14:07

1:6, 0:4, 1:3, 1:4, 0:3, 0:5, 0:4 Σ (Sejduba) 3:29 Niste vi za to, a nije ni moj Partizan, da se razumemo, pre kvalitetne privatizacije smo i bicemo samo curke za punjenje i jedni i drugi, kakva 2 mesta u LS, kakvi bakraci, hocu samo prvak i sampion da ide, bas me briga za relaksiranije stanje u zemlji, tek onda sto biste imali jaku podlogu za kradju, koja, realno, ipak tesko da moze da bude nesto mnogo veca i izrazenija nego sto je sad...