Borjan ne klone duhom, ovo je njegova poruka posle remija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.08.2018.
23:12
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde optimista uprkos ne tako povoljnom rezultatu koji je njegov tim ostvario u prvom meču sa Spartakom iz Trnave.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je sa Spartakom iz Trnave u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Gosti su ostvarili rezultat koji im odgovara jer su iskoristili trenutak pada koncentraciji Zvezdine odbrane i postigli gol.

"Mislim da smo odigrali veoma dobru utakmicu, nismo imali sreće da damo taj drugi gol. Primili smo gol odmah nakon što smo ga dali, mogu da kažem da smo bili opušteni u tom momentu, ali dobro, to je sve fudbal. Dižemo glavu gore, idemo tamo da pobedimo", rekao je posle meča Milan Borjan.

Golman Crvene zvezde priznaje da je vreme bilo teško za igru ali da je njegovom timu nedostajalo malo sreće u drugom delu.

"Stvarno je teško bilo. Ekipa je dala svoj maksimum i svaka čast na tome. Napadali smo tokom čitavog drugog poluvremena ali falio je taj gol. Dobro, Bože moj...", kaže Borjan.

Upitan šta očekuje od revanša Milan Borjan je bio više nego jasan.

"Idemo tamo na pobedu, ja mislim da ćemo da pobedimo", istakao je Zvezdin čuvar mreže.

Rival se pokazao u svetlu kakvo su fudbaleri Crvene zvezde očekivali.

"Tvrda ekipa koja se brani, ekipa koja ide na kontru. Mi smo to analizirali ali smo ipak primili taj gol", dodaje Borjan.

U revanšu ne očekuje ništa drugačiju igru Spartaka.

"Ja mislim da će da se zatvore i da će i tamo ići na kontru. Imaju rezultat, dali su gol u gostima ali mi ćemo i tamo izaći maksimalno i pokušati da pobedimo", kazao je golman crveno-belih.

Kako će Zvezda pristupiti duelu u Trnavi?

"Isto kao i danas! Što se mene tiče, igrali smo odlično. Nije nam se dalo, stvarali smo šanse ali nismo imali sreće", zaključio je kanadski reprezentativac.

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Trnavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke