Borjan može da ide, ali pod ovim uslovima!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.01.2020.
10:59
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda zna svoje uslove, baš kao i Milan Borjan.

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde je postavila Milana Borjana za kapitena tima nakon odlaska Marka Marina, ali bi situacija mogla da se promeni ukoliko stigne odgovarajuća ponuda na adresu Crvene zvezde i Milana Borjana.

Golman koji je po mnogima najzaslužniji za sjajne igre Crvene zvezde u Evropi je interesantan mnogim klubovima, a prema nekim informacijama koje su se juče pojavile, Borjana želi Štutgart, klub iz Cvajte koji želi u Bundesligu i koji je trenutno na tom putu.

"Pre dva meseca Borjan je bio bliži odlasku, a onda se situacija promenila. Verovatno će dobiti kapitensku traku, a odavno je već miljenik navijača i u Zvezdi zarađuje 500.000 evra godišnje plus premije. Pristao bi da ode samo za makar dvostruko jaču platu, a to je cifra koju klub iz Cvajte nije spreman da mu da", kaže izvor Informera.

Pored toga, Crvena zvezda ga neće pustiti bez dva miliona evra.

Mitar Mrkela je rekao da nije stigla nikakva ponuda za golmana i da on ima ugovor do leta 2023. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.01.2020
14:09

Borjan je najmanje "zasluzan" za sjajne igre zvezde u Evropi: 0-0-6 i 0:20 u 11 na 11 u LŠ. Problem je što niko ne želi da mu platu kao što mu zvezda daje pa navodno traži duplo veću verovatno zbog sentimentalnosti pošto neće braniti za rivalski klub svog omiljenog kluba, Partizana čiji je navijač. Da vidimo ko će da se upeca na ovu priču da mu ponudi milion €.

avatar
Dorotej
Tuesday, 21.01.2020
13:18

Mladi igrači Partizana počeli su da dobijaju po 5x veću lovu i na tome im čestitam. Mi naše prodajemo za siću ("Terza magija" - slaviću dan kada mu budem video leđa). Na Joveljiću su mogli da uzmu sličnu lovu kao Partizan za Strahinju da su dečku dali pravu šansu da se razvije sa igrama u prvom timu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.01.2020
12:23

Zasto bi covek isao u cvajtu, pa kod nas Zvezdasa nije sve u parama.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 21.01.2020
12:02

E to je vec zdravo razmisljanje.