Borjan morao da reaguje: "Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj!"

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 08. maj 2018.

  • 13:09

  • Izvor: Sportske.net, b92.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Evo kako Milan Borjan reaguje kada mu kažu da je rođen u Hrvatskoj.

Borjan morao da reaguje:
Foto: crvenazvezdafk.com
Golman Crvene zvezde Milan Borjan otkrio je kakvi su mu planovi za budućnost i osvrnuo se na dešavanja u 157. "večitom" derbiju tokom kojeg se zajedno sa suprugom Snežanom našao na meti navijača Partizana.

U razgovoru za "b92" Milan Borjan je kazao da ima još godinu dana ugovora sa klubom i da je plan da ostane u Zvezdi.

"Za sada da, imam još godinu dana ugovora sa klubom. Ima vremena, sešću sa upravom da vidim kakav je plan ali za sada ostajem ovde, ne idem nigde", rekao je Borjan.

Na kraju sezone svode se utisci, a najveća žal ostaje za propuštenim prilikama u dvomeču sa moskovskim CSKA.

"Najviše utakmica sa CSKA. Imali smo mnogo šansi u Beogradu i Moskvi da napravimo taj veći korak prema evropskom trofeju. Nije se desilo, nismo imali sreće, tako da tu postoji najveća žal", kazao je Zvezdin golman.

Na prethodnom "večitom" derbiju našao se u neprijatnoj situaciji jer je bio na meti protivničkih navijača.

"To što navijači skandiraju, to je njihova stvar. Mogu da skandiraju i da pokušaju da poremete moju koncentraciju na terenu. Oni ne znaju da mene još više podiže i daje veću motivaciju kada me neko vređa", istakao je Zvezdin čuvar mreže.

Pored uvreda na njegov račun vređana je i Borjanova supruga, bivša direktorka marketinga FK Partizan.

"Ovo vezano za moju ženu nije bilo korektno, jer ipak je ona radila tamo i napravila toliko uspeha s njima. Dovela je mnoge sponzore u klub i mislim da nije bilo korektno da je vređaju. Hteo bih da se zahvalim Zvezdi jer je klub stao uz nas i podržao nas maksimalno", rekao je Borjan.

Zvezdin golman otkrio je i to da njegova supruga navija za Partizan ali da u "večitim" derbijima podržava isključivo njega.

"Ona je radila tamo i navija za Partizan", kazao je Borjan i izuzeo siutuacije kada njegov tim igra protiv crno-belih.

"Ona navija za mene, igrao u Zvezdi ili nekom drugom klubu uvek će navijati za mene. Mi smo porodica, držimo se zajedno. Nema rasprave, ona zna ko je bolji. Gde ja branim, ti su najbolji. Imamo fenomenalan odnos, držimo se zajedno i zato nam je porodica uspela", istakao je Borjan.

Srbin iz Knina nema mogućnost da nastupi za Srbiju jer je već 40 puta nosio dres reprezentacije Kanade.

"Već imam 40 nastupa za reprezentaciju Kanade, tamo sam 'domaći'. Odlično sam se uklopio u sistem i ambicije su da se kvalifikujemo za naredno Svetsko prvenstvo", kazao je golman reprezentacije Kanade.

Na konstataciju da je rođen u Hrvatskoj Milan Borjan je odmah reagovao.

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj! Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto tako da kažem da sam rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin. Kanada je učinila mnogo za moju porodicu i mene i osećam se kao Kanađanin", poručio je Borjan

Za kraj poruka za navijače Partizana.

"Nemam šta da im oprostim, njihovo je kako će da reaguju, pokazali su samo kakvi su ljudi, ništa drugo", zaključio je Borjan.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari