Borjan: ''Ko zna zašto je ovo dobro...''

Autor: Beta Beta
utorak 13.02.2018.
20:52
Izvor: Beta

Zvezdin golman veruje da će i Bog biti na strani njegovog tima u revanšu u Moskvi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu protiv CSKA iz Moskve i da je 0:0 dobar rezultat za crveno-bele pred revanš.

"Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Imali smo naše šanse, ali nismo ih iskoristili. Odbrambeno je najbitnije da smo zadržali nulu. Sad treba da se koncentrišemo i da odemo tamo da probamo da damo gol i pobedimo", rekao je Borjan novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

Na pitanje novinara da li bi pre utakmice prihvatio taj rezultat, Borjan je odgovorio potvrdno.

"Prihvatio bih, zašto da ne? To je dobar rezultat za nas, nismo primili gol i to je najbitnije", rekao je golman Zvezde.

Upitan koliko ostaje žal što Zvezda nije iskoristila šanse, Borjan je rekao:

"Ko zna zašto je to dobro, možda će nam se vratiti tamo sa dva gola".

 
Revanš će se igrati u sredu, 21. februara u Moskvi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi G0L iz kornera
Tuesday, 13.02.2018
22:41

Treba napomenuti da je ispred Marakane ostalo oko 200 navijaca partizana koji su zeleli da podrze CSKA protiv Zvezde, ali njima nije bio dozvoljen ulazak na stadion. Nekima je vaznije da navijaju protiv Zvezde nego za svoj partizan. Drugim recima neki misle da su partizanovci samo zbog toga sto navijaju protiv Zvezde.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 13.02.2018
22:00

Pa maltene 25 godina nemamo srece,ajde sto nekad nismo imali igrace i hemiju,ali i kada smo imali i kada su se trudili,opet smo primali toliko glupe golove i u toliko losim momentima da to stvarno nije imalo smisla(o zrebu tek da ne pisem,svaki put mozda cak i najteze protivnike) pa koliko smo samo pokradeni u ovoj drzavi,morace to negde da se vrati,tj da se vraca(Krasnodar i Keln u gostima su neke gde se vraca polako) pa sto to ne bi i u Moskvi bilo.