Borjan jedva čeka!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.08.2018.
18:23
Izvor: Sportske.net

Golman Crvene zvezde je, kao i uvek, veliki optimista.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da napravi pravi podvig, nešto što niko nije očekivao pre samo godinu dana. Dva puta uzastopno će ekipa Vladana Milojevića igrati grupnu fazu jednog evropskog takmičenja, a veliko zadovoljstvo je podelio i Milan Borjan.

"Odigrali smo fenomenalnu utakmicu u Trnavi, još uvek smo svi prepuni pozitivne enegrije i utisaka. Uradili smo veliku stvar, ali sada već moramo da budemo fokusirani na to da se što bolje pripremimo za plaj-of Lige šampiona i za jesen u Evropi. Biće mnogo teško, svesni smo šta nas čeka, ali iskreno svi jedva čekamo svaku sledeću utakmicu", rekao je golman Crvene zvezde.

Najveći problem za Crvenu zvezdu jeste nedostatak publike.

"Biće teško bez podrške sa tribina, ali znamo da će i atmosfera oko stadiona, kao i u našoj svlačionici biti fenomenalna, a to je ono što nas nosi i pokreće na svakom treningu i na svakoj utakmici. Pripremićemo se dobro za ono što nas očekuje na terenu, stručni štab već analizira njihovu igru, a mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Obratićemo pažnju na slabe tačke Salcburga, da vidimo gde možemo da napadnemo, da dođemo do pobede i da posle mnogo godina ponovo uđemo u Ligu šampiona", rekao je on.

Govorio je i o velikom zadovoljstvu zbog zastupljenosti u medijima.

"Dve godine za redom igramo Ligu Evrope minimum, zaslužili smo da nas ima svuda na Internetu i u novinama. Iskreno smo se svi radovali, pevali i slavili posle utakmice. To su nam svima najlepši momenti, kada znate da ste uradili nešto veliko, da ste doneli radost navijačima i još možete da je podelite sa njima. Hvala im što su uvek uz nas", rekao je Milan Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke