Borjan isprozivao Partizan, ubrzo je stigao odgovor kolege iz Humske!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.06.2020.
13:29
Izvor: Sportske.net

Nije se dugo čekalo na reakciju...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Na proslavi titule Crvene zvezde, kapiten kluba Milan Borjan bio je veoma raspoložen, pa je tako "pecnuo" i najvećeg rivala Partizan.

On je poručio da "nije lako biti drugi ili treći" očigledno aludirajući na Zvezdinu dominaciju u poslednje tri godine i isto toliko titula prvaka Srbije.

Brzo je stigao odgovor iz Humske, njegov kolega u crno-belom Nemanja Stevanović koji ga je podsetio na učinak u derbiju.

"Nije lako dobiti svaki derbi", napisao je Stevanović uz fotografiju nakon polufinala Kupa Srbije u kojem je Partizan savladao ekipu Dejana Stankovića sa 1:0.

Rezervni golman "crno-belih" je i dobio priliku umesto Vladimira Stojkovića u poslednjih dvadesetak minuta i uspeo da sačuva svoju mrežu.
Nemanja Stevanovic Instagram Partizan
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 22.06.2020
22:26

Није лако бити вечита сенка европског и светског шампиона.

avatar
Osijek 51
Sunday, 21.06.2020
21:57

Ako je neko bio i u dilemi , sada je valjda jasno ko je u kontinuitetu inspirator, inicijator i organizator medjuklupske mrznje. To je nekada davno pocelo od Sekija, preko Slavnica, u novije vrijeme Bajkovica , sada ovo nesretnog Borjana.... Nevolja je u tome sto sve to ima politicku podrsku koja stvara drustvenu polarizaciju i opstu netrpeljivost.....

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 21.06.2020
23:55

Sreca pa mi pratimo fudbal odavno pa nam tebi kao navijacu partizana nije cudna ova prica

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 22.06.2020
10:06

Hahahha a nije krenulo od pantica i partizanus verusa vec godinama ne a?

avatar
Capitano
Sunday, 21.06.2020
18:17

Ja vam zelim da dobijete svaki derbi, a da mi svake godine budemo prvaci!

avatar
Südkurve München
Sunday, 21.06.2020
14:14

Dobili svaki derbi?? U kom univerzumu???

avatar
MilošPB
Sunday, 21.06.2020
18:49

Pobedili Real sa 0:0, osvojili ovogodišnju ABA ligu, osvojili ovogodišnji Evrokup... i tebe ovo čudi?

avatar
Südkurve München
Monday, 22.06.2020
13:41
avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 21.06.2020
19:02

Ne zaboravi da su dobili Mancester kuci sa 0:1 :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 21.06.2020
13:59

Realno nije napredna 5-0kraka bila ni 2. ni 3. već mnogo niže na tabeli kada se obriše uticaj delija prerušenih u fudbalske sudije. Napredna 5-0kraka na kraju ove sezone nije uspela ni svoje navijače da ubedi da je najbolja čak vodeći kampanju o proslavi lažne titule kao da je u izbornoj trci, a ne fudbalski klub koji svojim igrama treba da natera navijače da sami traže kartu više kao što je to bio slučaj kada je Partizan osvajao titule. Borjanu bi bilo pametno da razmišlja o oproštaju ružne prošlosti kako bi spasio karijeru umesto što se trudi da ostane poslednji član posade na brodu koji tone. A tone zato što je doktor za nameštanje spiskao milione na promašaje od kojih je krš tim za čiju sanaciju je potrebno novih 15M €, a njemu možda i svih 30. zvezda bi u aprilu, maju ove godine bankrotirala da država nije upumpala nove desetine miliona € preko unapred plaćenog "sponzorstva Gazproma" i Poštanske štedionice odnosno FSS novcem iz UEFA-e finansirao samog sebe kako bi dobar deo tog novca prosledio zvezdi, a ostalima podelio po par lopti. Prošlog leta sam govorio da im kasne po 4 plate, prošle jeseni da napredna 5-0kraka mora da prođe grupu LŠ da ne bi bila u minusu nakon nje zbog preko 30M € potrošenih samo na plate i premije prvog tima, a ovog proleća su sve to potvrdili Žander, Van La Para i Koroman koji su direktno u klubu tvrdeći da im kasne po 6 plata, nezadovoljni zlatnim dobom u naprednoj 5-0kraki. To što je za njih prozivka za nas je poniženje, to u čemu oni uživaju mi se gnusamo, pa pogledajte samo kakve penale sudije sude protiv Partizana, bez kontakta ili čak i kada protivnik pravi faul u napadu, iste kao zvezdanaesterce na drugoj strani. Samo sudije su ove sezone napravile razliku od 40-ak bodova u korist napredne 5-0krake, a još uvek pitam gde je klip golova cele sezone, zašto se stidite načina na kojih ste dolazili do golova uz pomoć vaših navijača na mestu sudija i vaših navijača na mestu protivničkih igrača i golmana?! Partizan je 13. uzastopni šampion Srbije potpuno zasluženo na terenu!

avatar
MilošPB
Sunday, 21.06.2020
19:14

Napredna Zvezda a vama VVV + Limeni? Ta proslava je da se operu što moraju da puštaju uplakane zarad mira u kući. Partizan nikad nije imao pun JNA, Arenu ili Pionir kad je trebalo platiti ulaznicu. Možda računaš pune tribine kad je stadion ispresecan tamponima između 1000 frakcija? Partizan/Tole je osvajao titule krađama u derbijima, razlika u bodovima sigurno nije bila 31 bod (ili 14), niti je Partizan ikad uzeo bod u LŠ, a kamoli tri puta zaredom bio u Evropi. Vama je ulaznica u EC bila po 200-300rsd, pa se posle hvalite najvećom posetom u EC. Italijanski amateri sa Đentileom imali posetu od 50 ljudi koji su došli da vide "instituciju". Vama je Gasprom domaća firma?!? Vi ste se hvalili kako godinama nemate sponzora na dresu, jer ste finansirani direktno iz budžeta ili je savez preuzimao obaveze prema vašem klubu (npr VK) ili su firme morale uplaćivati (npr EPS a posle mesec dana +15% cena struje). Vi godinama u bez rezultata, bez prihoda od takmičenja ali zato plaćate trenera za kog Zvezda nije imala para, Gordića kome je BUD nudila 600k... O vašem poštenju vas podseća i Vojvodina, sećaju se prethodnog finala kupa. Pogledaj klip "Majstorije Leonarda Da Souze". Tako ste dobijali derbije. Vašem Mijatu lakat nije ruka. Vašim sudijama leteći start nije bitan, jer igrač nije kontrolisao loptu dok mu golman lomi kolena. A vaših titula se dobro sećamo, od Kadua, preko Surdulice, 99 minuta (u vreme kad je sudija smeo da produži max 5'), crveni+penal+izmišljeni indirekt od 71' kad protivnik vodi 1:0...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 21.06.2020
19:22

Ti bi primio tog skota u Partizan?!