Borjan: "Falila završnica"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.01.2018.
14:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Milan Borjan zadovoljan je izdanjem ekipe u duelu sa Amkarom. Jedan od najboljih fudbalera na današnjem susretu smatra da je nedostajala bolja završnica.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crveno-beli su u jutarnjem terminu odigrali treći kontrolni meč u sklopu priprema koje obavljaju u Antaliji, a prvi put nisu uspeli da ostvare pobedu.

Nakon trijumfa nad Grafičarem i BASK-om, te ekipama Strumbrasa i Dinamo Bresta vicešampion Srbije remizirao je (1:1) sa Amkarom iz Perma.

"Dobro smo odigrali, iako su igrači malo umorni, to se vidi. Teške su nam noge, radimo zaista naporno tako da treba da budemo zadovoljni rezultatom i da nastavimo u istom maniru. Cela ekipa je danas izgledala dobro na terenu, odbrambeno smo odlično stajali, možda nam je nešto bolja završnica falila kod napada. Idemo dalje, očekuje nas još provera, imamo još vremena do početka polusezone", kazao je Milan Borjan.

Golman Crvene zvezde bio je jedan od najboljih pojedinaca na terenu jer je u nekoliko navrata odličnim intervencijama uspevao da zaustavi nalete neugodne ekipe Amkara. Novi test sa ruskim timom zakazan je za 7. februar.

"Mnogo znače ovakvi prijateljski susreti jer možemo da steknemo utisak kakva nas utakmica očekuje protiv moskovske ekipe. Amkar je pokazao da je dobra ekipa, sigurno će isto tako biti i sa Zenitom. Što više mečeva sa ruskim ekipama imamo to će biti bolje za nas. Nadigravaćemo se sa njima i probaćemo da pobedimo, isto kao što je to bio slučaj danas, jer nas isto to očekuje 13. februara", dodao je Borjan.

Sledeću kontrolnu utakmicu crveno-beli igraju od 15 časova protiv Sileksa, a do kraja priprema odmeriće snage još sa Ujpešt Dožom (4. februar) i Zenitom (7. februar).

Prvi takmičarski meč u 2018. godini fudbaleri Crvene zvezde igraju 13. februara na svom terenu protiv ekipe moskovskog CSKA u okviru 1/16 finala Lige Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke