Borjan: "Dobri treninzi za dobre utakmice"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.10.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Golman Crvene zvezde Milan Borjan kazao je da će ekipa iskoristiti boravak u Termama Čatež da se što bolje pripremi za nastavak sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u sredu u Terme Čatež koje će im biti baza u naredna četiri dana. Crveno-bele je sačekalo lepo vreme i odlični uslovi što je Vladan Milojević iskoristio da sa ekipom odradi prvi trening.

Trening je otpočeo laganim trčanjem u grupi, a potom se prešlo na vežbe zagrevanja. Nakon što su se igrači podelili u dve grupe nastavili su sa trčanjem. Zajedno sa fudbalerima u jednoj je radio i šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Nakon polučasovnog trčanja, ponovo podeljeni u dve ekipe, igrači su prešli na igru sa loptom. Ovoga puta igrala se ševa.

"Svima nam je prijalo što smo imali nekoliko dana odmora i sada nastavljamo sa pripremama za nastavak prvenstva. Imamo fenomenalne uslove, odličan smeštaj, hranu, terene. Boravak ovde će nam sigurno biti jako lep. Moramo da se pripremimo za nastavak sezone, da nastavimo sa odličnim igrama kao i do sada. Sa dobrim treninzima dolaze i dobre utakmice", rekao je Milan Borjan.

Sutra su na programu dva treninga, a naporan rad igrače čeka sve do kraja ovih mini priprema jer po povratku u Beograd Zvezda za 15 dana treba da odigra čak pet utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 05.10.2017
12:47

U onom RTS-u da ima bar jedna pametna osoba pa da otkaze prenose fk partizan u LE i lepo da otkupe od Crvene Zvezde prenose treninga,koliko bi samo gledaniji bili.

avatar
Povratak kralja 57
Thursday, 05.10.2017
17:50

Ja bih tebi dao ds uređuješ RTS jer kad je cirkus neka ga vodi klovn onda.

avatar
Pov.kralja duva jaja
Friday, 06.10.2017
10:11

Dečko je 100% u pravu, vama bi neko trebao da javi da suspenzija uefe ne važi za domaće prvenstvo.A i otkud ovde da komentarišeš kad ne znaš ko je čovek -Borjan- eto ti slika pa prosledi igračima ufc partizai, da vide kako izgleda, pošto ga na derbiju nisu videli.

avatar
Povratak kralja 57
Thursday, 05.10.2017
23:48

Ti se ne razumeš ni u fudbal jer je šampion Partizan, a zvezda mu je prva pratilja. Kažem, zreo si da vodiš ovakav RTS.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 05.10.2017
18:22

Ne razumes se u biznis. Vidis ovako,recimo da prenos vas ukinu izgubice tipa 50k gledalaca jednom nedeljno jos 4 utakmice sto je nista,a da nase treninge prenose svako dete i losiji treneri bi gledali kako sampioni treniraju,a pored njih i svi navijaci Zvezde kojih je u Srbiji bar 5miliona,plus i ostali ljudi jer je verovatno sega i zeza na treningu pa bi bilo interesantno,ali zasigurno interesantnije od ekipe sa kojom drugi igraju viktorije.