Borivoje Ristić ponovo u Radničkom

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.01.2020.
12:50
Izvor: Beta

Fudbalski klub Radnički dobio je danas još jedno pojačanje za nastavak sezone, pošto je ugovor sa tim klubom potpisao golman Borivoje Ristić.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Ristić je prošle sezone bio nezamenjiv član prve postave Radničkog, a ukupno je gol Nišlija branio 31 put.

Ristić je proteklu polusezonu proveo u grčkom AEL-u, a u karijeri je branio i za Dubočicu, Metalac, Sevojno, Teleoptik, BASK, Novi Pazar, Čukarički, Radnik, Rudar iz Velenja i Panseraikos.

"U Radničkom sam prošle sezone imao najuspešniju sezonu u karijeri. Otišao sam u Grčku kako bih rešio neke porodične stvari, ali nije ispalo tako, pa sada osećam veliko zadovoljstvo što sam se vratio u moju drugu porodicu. U Nišu mi je sjajno i kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, nisam imao dilemu koji će to klub biti", rekao je Ristić, prenosi Radnički.

Ristić je naveo da očekuje da će nastaviti tamo gde je stao prošle sezone i istakao da se promenilo dosta igrača, ali da Radnički ponovo ima jak tim.

"Promenilo se dosta igrača, ali su i ostali neki iz prošlogodišnje ekipe... Radnički je ponovo stvorio jaku ekipu, imamo odličnog trenera, imamo novog kondicionog trenera, sa trenerom golmana sam već radio. Stvorena je snažna selekcija i sada je sve na nama. Čekaju nas teške pripreme i smatram da ćemo od 15. februara biti spremni da odmah krenemo u pozitivni niz i da se na proleće ponovo dokopamo Evrope", rekao je Ristić.

Fudbaleri Radničkog će do 24. januara trenirati u Nišu, a onda odlaze u turski Belek gde će ostati 15 dana i obaviti glavni deo priprema pred prolećni deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke