Bordo zbog 'Gasproma' ostao bez Jovanovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.02.2016.
14:41
Izvor: Sportske.net

Ukoliko defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović završi u Zenitu biće to zbog generalnog sponzora dva kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda prihvatio je ponudu koju je Zenit poslao za Vukašina Jovanovića iz poštovanja prema generalnom sponzoru "Gaspromu".

To je za "Tanjug" danas potvrdio generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić.

"Zvezda se oko svojih uslova dogovorila veoma brzo sa Zenitom. Pre svega iz poštovanja prema našem zajedničkom sponzoru 'Gaspromu' i velikoj želji Zenita da Jovanovića dovede u svoj klub. Nismo želeli da postavljamo dodatne uslove, kao što bi to bio slučaj da smo pregovarali sa bilo kojim drugim klubom" kazao je Terzić.

Veruje se da je Zenit ponudio 2.5 miliona evra za Vukašina Jovanovića a transfer još uvek nije realizovan zbog činjenice da igraču ne odgovaraju ponuđeni uslovi.

"Igrač i njegov menadžer još uvek pregovaraju sa Zenitom oko uslova. Nadamo se da će se sve završiti na zadovoljstvo sve tri strane" poručuje Zvezdan Terzić.

Podsećamo da je ove zime na adresu Crvene zvezde stigla i ponuda Bordoa koji je nudio 2.4 miliona evra i procente od naredne prodaje, ali i mnogo bolje uslove za igrača.

Sada ostaje da se vidi hoće li menadžer Vukašina Jovanovića uspeti da izdejstvuje odredbe ugovora koje bi zadovoljile njegovog klijenta i bile barem približne onima koje je nudio Bordo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 04.02.2016
22:42

Iz postovanja? Vi ocigledno ne znate osnovni postulat sa ekonomskog fakulteta... U poslovanju, ekonomiji nema EMOCIJA, vec samo INTERES. Bordo nije ponudio bog zna kakvu ponudu ali je nudio procenat od prodaje. Zenit nudi identicnu sumu ali bez procenata ili ako nista onda manji procenat. Eto, toliko vas je kostalo POSTOVANJE. No dobro je i da ikako prodamo igraca ako vec tako mora biti, znajuci sta ste ranije radili pa su odlazili za dzabe i tuzili nas pred arbitrazom.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 05.02.2016
16:45

Jeste, ali Zvezda je od Zenita (tačnije od Gasproma dobila dosad oko 7-8 miliona € od 2010 na lepe oči), i šta su uradili sa time ? Gasprom ko da je bacio u bunar sve te pare...

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 04.02.2016
22:37

Ovo bas nisam najbolje razumeo. Nama Gazprom jeste generalni sponzor, ali mi odlucujemo kome cemo prodati igraca tako da ne vidim zbog cega bi mi Zenitu pravili nekakav ustupak zbog zajednickog sponzora. Mozda gresim.

avatar
MozdaRealan
Friday, 05.02.2016
00:00

Власник Гаспрома и пресједник ( власник ) Зенита је један човјек. Мислим да је сад мало јасније.

avatar
MozdaRealan
Friday, 05.02.2016
00:00

Власник Гаспрома и пресједник ( власник ) Зенита је један човјек. Мислим да је сад мало јасније.

avatar
Toni Kroos
Thursday, 04.02.2016
19:08

Ili,bolje receno,Zvezda zbog Gasporma ostala bez 25% od sledece prodaje,to jest,bez par miliona evra..

avatar
Don Silvio
Thursday, 04.02.2016
16:15

Ne mogu vjerovati odbiju 2.4m i 20% od naredne prodaje i prihvate 2.5M a radi se o igracu koji je na pocetku karijere a ne na kraju.

avatar
IggY Rs
Thursday, 04.02.2016
16:45

Bordo je nudio te pare u transama i uslovio brojem utakmica koje igrac odigra za prvi tim i reprezentaciju.Znaci nije bas tek tako 2,4 milke i 20 posto.S druge straane Zenit daje ceo kes odmah, da ne pominjem to sto su Gaspromov klub, istog onog Gasproma koji nam je unapred isplatio ugovor a nije morao. Ne brini, nece nam oni ostati duzni, ne gubimo mi nista prodajom Vuleta Rusima. Medjutim sam igrac gubi jer tesko da ce moci tamo do prvog tima dok bi u Francuskoj imao zagarantovano mesto u prvom timu. Zato oni i traze bolju kintu, da se bar finansijski obezbedi posto rizikuje vise nego da ode u Bordo. Znajuci Ruse, kakvi su kad su pare u pitanju, nema od toga nista i ne bi me cudilo da Vule ostane. Sto nikako nije dobro jer Grof uigrava Edsona i Luneta, Vule ce da zabode klupu i svi gube.

avatar
IggY Rs
Friday, 05.02.2016
17:59

Grof je ljut na Vuleta jer ga je ovaj molio da ga pusti da ide. Razocaran je u njega i ako ne ode, videces da ce Vule ici na klupu.Koliko znam Rendulic nije ni otisao na Kipar tako da se na njega ne racuna. Lune jeste mator ali sacekajmo da prodje cele pripreme.Uostalom, u Evropi necemo igrati tako visoko, igrace se i na kontre tako da Lune ne mora da sprinta po 40m..Ume on da se postavi i da cita igru. Mislm da ce to biti ok. LeTalek-Donald ispred,Edson-Lune centralni, Petko i Luco po bokovima. Bice to utegnuto sasvim fino.

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 04.02.2016
18:51

Milim da Lukovic nece izdrzati celu polusezonu , mnogo je spor i sklon povredama . Edson i Vule u 11 ako ode Vule bolje da u 11 bude Rendulic ako je jos tu ili Pavicevic a Lukovic neka se rotira sa jednim od te dvojice...

avatar
jv
Thursday, 04.02.2016
18:37

Gasprom nam je generalni sponzor, ako su oni tako trazili mora im se izaci u susret. Ne treba zaboraviti da imamo odlican sponzorski ugovor, mozda i najbolji u ovom delu sveta.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 04.02.2016
15:58

Bravo Terza, tako rade ljudi koji znaju svoj posao.

avatar
neme
Thursday, 04.02.2016
16:39

Doktor je bog ,on je iz OFK -a uvaljivo neke Matice u Kaen ,Rodica u Zenit,ma gomilu prevara jedina tri igraca koja ja su napravila karijere Bane,Kolarov i Grubac ,a uvalio je sigurno trideset.Iz Zvezde ce ici kao na traci,a ovaj Vukasin je smesan koji Zenit pa on je u nasoj ligi imao takve kikseve da je to strasno ne znam ko je gori on ili Petkovic a Doktor zna da se sa njima ne ide u LS.

avatar
Vardy (Gol Masina)
Thursday, 04.02.2016
21:33

Samo kad je vasa odbrana(Partizanova)najbolja u JSL

avatar
Sad il\' nikad!
Thursday, 04.02.2016
18:52

Coveka koji ne zna koliko prevara je napravio na stetu kluba i naroda ti zoves doktor...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 04.02.2016
15:47

Opet nelogicnost kao i kad je rec o onom milionu koji vracaju Liverpulu...