Bondžulić zadovoljan igrom, podstrek za dobar rezultat protiv Bačke

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2020.
21:25
Izvor: Beta

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je danas da je zadovoljan igrom svog tima u prethodnom kolu i očekuje da to bude podstrek za pozitivan rezultat u predstojećoj utakmici protiv Bačke na gostovanju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

"Nije nas poremetio rezultat sa poslednje utakmice. Igrali smo dobro i mislim da će upravo igra biti podstrek za naredne utakmice, bez obzira na to što nismo ostvarili rezultat koji smo očekivali", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

Nakon remija protiv Zlatibora u prethodnom kolu, Javor će sutra u desetom kolu Super lige Srbije gostovati Bačkoj.

"Očekuje nas utakmica protiv Bačke i neugodan domaćin. Praktično svaka utakmica u ovoj sezoni je baražna, jer sve ekipe žele da što pre sakupe što veći broj bodova, jer znamo da šest ekipa ispada iz lige i da je svaki bod dragocen", rekao je Bondžulić.

"Pripremamo se u dobrom raspoloženju i verujemo da protiv ekipe Bačke možemo zabeležiti pozitivan rezultat, ukoliko pružimo maksimum. Nemamo kadrovskih problema i nadam se da ćemo pružiti maksimum", dodao je on.

Vezista Javora Srdjan Šćepanović rekao je da je atmosfera u ekipi dobra i da se svi nadaju bodovima sa gostujućeg terena.

"Što se tiče naredne utakmice, očekuje nas težak duel. Bačka je pokazala da je dobra ekipa, ali mislim da pozitivan rezultat neće izostati, ukoliko ponovimo pristup iz prethodnih utakmica. Atmosfera u ekipi je dobra, naporno radimo i očekujemo konačno bodove sa gostujućeg terena", rekao je Šćepanović.

Utakmica se igra sutra od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke