Bolnica na "Marakani", Milojević "krpi" tim za TSC i Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.11.2018.
09:13
Izvor: Sportske.net

Sa velikim kadrovskim problemima suočava se Vladan Milojević pred duele sa TSC-om, Radničkim, a vrlo verovatno i sa Napolijem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pauza koja će za pojedine ekipe trajati do predstojećeg vikenda za igrače Crvene zvezde završava se danas, jer ih već sutra očekuje odložena utakmica osmine finala Kupa Srbije sa TSC-om iz Bačke Topole.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević nije u prethodnom periodu imao na raspolaganju reprezentativce, ali su van treninga bila još šestorica igrača zbog različitih vrsta povreda.

Jasno, Milojević će na sutrašnjoj utakmici sa drugoligašem iz Bačke Topole morati da "krpi" tim jer ne može da računa na jedanaest igrača od kojih većina slovi za standardne prvotimce.

Zbog obaveza u reprezentaciji sutrašnju utakmicu propustiće Milan Borjan (Kanada), Miloš Degenek (Australija), Milan Rodić (Srbija), Branko Jovičić (Srbija) i El Fardu Ben (Komorska ostrva).

Pomenuta petorica vratiće se klupskom fudbalu do kraja nedelje, a videćemo ko će sve biti spreman da zaigra u derbi susretu sa Radničkim iz Niša koji je zakazan za subotu, 24. novembar.

Veću brigu za Zvezdin stručni štab predstavljaju šestorica povređenih jer niko sa sigurnošću ne može da tvrdi još koliko će odsustvovati sa terena.

Ričmond Boaći je u najboljoj poziciji, lagano izlazi iz povrede i uključuje se u trenažni proces bez lopte. Internacionalac iz Gane mogao bi da dobije dozovlu da nastupi u Nišu, ali će doktori biti ti koji će dati konačnu reč.

Posle utakmice sa Liverpulom na povrede su se požalili Vujadin Savić, Filip Stojković, Dušan Jovančić, Goran Čaušić i Milan Pavkov. Pomenuti igrači sigurno neće biti u protokolu za sutrašnji meč, a diskutabilno je da li će biti spremni za gostovanje u Nišu.

Zbog svega rečenog u stručnom štabu Crvene zvezde ne prave dugoročne planove, cilj je da se povređeni što pre vrate u trenažni proces, a po mogućstvu do kraja radne nedelje kako bi ekipa na gostovanje Napoliju krenula u što jačem sastavu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
booksofknjige
Tuesday, 20.11.2018
13:48

Hocemo da vidimo Melega, Jevtovica, Sumailu, Stojiljkovica, i mozda jos neki omladinac. Meleg bi mogao jednom i celu utakmicu da odigra?

avatar
Südkurve München
Tuesday, 20.11.2018
12:24

Pavkov protiv Napulja OBAVEZNO

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 20.11.2018
11:35

Nikakav problem imamo fond kvalitetnih igraca da se ne oseti ako neko nije u timu. To je Zvezda.