Bolnica na Brdu - Čukarički desetkovan na Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.04.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Pomoćni trener fudbalskog kluba Čukarički Dragan Šarac otkrio je da "Brđani" imaju ozbiljnih kadrovskih problema pred duel sa Partizanom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda u sredu uveče dočekuje Partizan u okviru prvog meča polufinala Kupa Srbije. Crno-beli su branioci trofeja i favoriti za osvajanje istog u tekućoj sezoni.

"Očekuje nas jedan težak meč protiv Partizana koji je apsolutni favorit. Ne samo u ovoj utakmici, nego i za osvajanje Kupa", rekao je Dragan Šarac, pomoćni trener Čukaričkog.

Čukarički je za vikend odmerio snage sa Radničkim i u toj utakmici ostao bez čak trojice igrača. Dvojica neće moći da nastupe zbog suspenzije, dok je Darko Zorić zadobio prelom vilice.

"Igramo bez Stevanovića i Puškarića koji su dobili crvene kartone protiv Radničkog, zatim i Zorića kom je na istom meču polomljena vilica. Imamo još nekolicinu povređenih i sa temperaturom. Videćemo pred utakmicu kakva je situacija i ko će uopšte moći da igra. Veoma smo hendikepirani, ali ćemo dati sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat", kaže Šarac.

Šarac je priznao da su dešavanja na meču protiv Radničkog uticala na ekipu.

"Mnogo je energije potrošeno posle te utakmice. Nije im bilo lako, ali ćemo zajedno pokušati da se dignemo koliko možemo i pokušamo barem da ne primimo gol", jasan je bio pomoćnik Nenada Lalatovića.

Prvi meč polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u sredu od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke