Bolju vest na početku nedelje ''Grobari'' nisu mogli da požele!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
09:15
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Najvažniji posao u zimskom prelaznom roku je pred realizacijom. Konačan rasplet već sutra!

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Uporedo sa potragom za novim pojačanjima, sportski direktor Ivica Iliev i čelnici kluba ove zime su imali i još jedan, možda i ključni zadatak, kako bi ekipa Partizana i na proleće bila na evropskom nivou.

Pogađate, radi se na ostanku Vladimira Stojkovića u Partizanu i tokom proleća, ali ne samo to! Spreman je i novi, višegodišnji ugovor za najboljeg srpskog golmana, čime bi crno-beli pitanje čuvara mreže dugoročno rešili.

Današnji ''Sportski žurnal'' prenosi da je taj posao praktično pred realizacijom, a sam Stojković je potvrdio da je obavio razgovore sa upravom i da ''postoji obostrana želja'' za dogovorom.

Mnogo konkretniji bio je menadžer Radojica Božović, koji je pomenutom listu otkrio sve detalje koji bi već sutra trebalo da budu utanačeni.

''Dogovorili smo se da stavimo tačku na tu priču i verujem da će Stojković do kraja karijere ostati u Partizanu. Odnosno, da će potpisati novi, četvorogodišnji ugovor'', zaključio je Božović.

Stojkovićev ostanak značio bi da će crno-beli i dalje imati ogromnu sigurnost na golu, a jesenas smo videli koliko je popularni ''Stojke'' svojim dolaskom unapredio taj segment igre.

Da je došao samo malo ranije, možda bismo crno-bele gledali i u Ligi šampiona. Ali, i evropsko proleće je istorijski uspeh, pa je na crno-belima sada novi cilj da se u tom društvu što duže zadrže.

Prva prepreka na tom putu je češka Viktorija Plzenj, prvi meč 1/16 finala Lige Evrope igra se 15. februara u Beogradu, a revanš je sedam dana kasnije u Plzenju.

Sa Stojkovićem na golu, ta prepreka neće biti nepremostiva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke