Bolji dani za Slobodu - Legenda preuzima klub

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
09:54
Izvor: Sportske.net

Prvoligaš iz Užica večeras bi trebalo da dobije novog predsednika u Upravni odbor koji će zajedničkim snagama raditi na rešavanju krize u kojoj se Sloboda već duže vreme nalazi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Delegati klupske skupštine užičke Slobode večeras bi trebalo da izglasaju imenovanje novog predsednika i članova Upravnog odbora, čime će zvanično početi proces vađenja kluba iz krize u kojoj se nalazi.

Slobodu bi večeras trebalo da preuzme klupska legenda, čovek koji je kao igrač i trener ostavio dubok trag na Begluku.

Reč je o dugogodišnjem fudbalskom radniku, nekadašnjem selektoru Jugoslavije Milovanu Đoriću (73) koji će preuzeti funkciju predsednika Slobode i tako ponovo postati deo kluba iz Užica nakon više od tri decenije.

Novi Upravni odbor Slobode činiće veterani, gradski čelnici i sponzori. U klub bi trebalo da se vrati i Milovan Rajevac, a čitava priča pokrenuta je kako bi klub iz Užica izašao iz velike krize u kojoj se nalazi.

Sloboda se pred početak drugog dela sezone nalazi na pretposlednjem mestu prvoligaške tabele sa samo 13 osvojenih bodova, ali je dobra vest to što se i u Prvoj ligi Srbije od ove sezone igra plej-of i plej-aut, pa će nakon podele bodova "Ere" imati veće šanse za opstanak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke