BOJKOT - Stolica nije želeo pred medije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.03.2018.
20:29
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine Ilija Stolica nije se pojavio na konferenciji za medije nakon derbi susreta 26. kola Super lige sa Crvenom zvezdom.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Svoje mišljenje o dešavanju na terenu u derbi susretu 26. kola domaćeg šampionata trener Vojvodine izneo je pred kamerama TV Arena sport, a na konferenciju za medije nije želeo da dođe.

Kako prenosi novinar "SOS Kanala" Nebojša Petrović, šef stručnog štaba novosadske Vojvodine odbio je da dođe na konferenciju u znak protesta zbog suđenja Jovana Šegrta.

"Bez Stolice na konferenciji! U znak protesta zbog suđenja Šegrta, šef struke FK Vojvodina nije želeo da se pojavi pred novinarima posle meča", stoji na tviter nalogu "Total Soccer".

Stolica je očigledno besan zbog penala koji je Jovan Šegrt dosudio za Zvezdu u 83. minutu meča, a svoje nezadovoljstvo izrazio je odmah nakon utakmice.

Ukoliko niste pročitali šta je izjavio Stolica to možete učiniti OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme10
Thursday, 08.03.2018
10:23

Najbolja stvar koja moze da se desi za srpski fudbal je da se ugasi liga barem 20 godina ili da Zvezda i Partizan igraju posebnu ligu gdje ce vec pomenuti biti jedini ucesnici lige. Ovo je stvarno sramota. Iz kola u kolo se kradu klubovi poput Mladosti, Surdulice.................... I sto je jos gore navijaci se nadaju da ce napraviti rezultat u evropskim takmicenjima!!!!! Jos se onaj mali iz Zvezde raduje penalu pa kako ga nije sramota. Da bude jos veca sramota svi ostali klubovi sute jer imaju licni interes.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 08.03.2018
00:00

Stolica malo iskompleksiran...preozbiljno shvatio utakmicu. Napravi ti rezultat, pa kad ti u trci za titulu sviraju ovakav penal onda prevrni svaki busen, ovako je pomalo smijesan.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 07.03.2018
22:59

Lazni moralista numero uno,posle Vuka Rasovica,pa Marka Nikolica,dosao je na red Stolica covek sa 'karakterom'ili sta to bese kod njega,mislim da on to nema.Zbog cega ste pokradeni,penal nije bio,pa sta sad,ni ofsajd Rodica nije bio ,pa sta da radimo.Ali da ti ne izadjes na konferenciju za stampu,ej sramoto od coveka.Da li si bio na konferenciji kad vas je tvoj voljeni klub okretao dva puta,kad ste sirili noge i kad su svirali onaj penal pod krovom,jos jedna stvar,dajes izjave kakoo Srpski fudbal nije za tebe,vratice se kad budu neka bolja vremena,pa onda uzmes Vosu,ja ti zelim da svaku utakmicu gubis iz nepostojeceg penala jer si to zasluzio,i ne brini klub zbog koga pravis ovoliku dramu te ceka,a i ja da dodjes tamo pa da vidimo kako ces tek onda da kukas a i da pokazes jos ponesto.

avatar
petar000
Wednesday, 07.03.2018
23:16

Ma ne vezujte se za taj penal. Citava utakmica je navlacenje za Zvezdu. Znaci bukvalno sve sto je svirano je sa kriterijumom koji ide Zvezdi na ruku. Kradja od prvog do devedesetog. Zasto je lazni moralista? zato sto kaze da je pokraden? Treba biti slepac da bi bio pravi?Ova utakmica je odsudjena na takav nacin da je sramota. Penal je kulminacija i to je nesto sto se uvek i uvek ce se svirati Zvezdi, na to niko ni ne obraca paznju. Onaj Jovancic je razvalio vas vezni red, napravili su nad njim 20 faulova i niko nije dobio ni karton za to. O cemu vi ljudi pricate? A o tom sirenju noge koje ste samo vi videli je izlisno komentarisati. Zasto bi iko sirio noge kad ima hiljadu suptilnijih nacina da se neko pusti? Kad bi samo neko od vas objasnio to, ali da ima veze sa zdravim razumom. Kad bi postojala karma o kojoj ti sad kao pricas, vi bi stvarno trebali da gubite svaku utakmicu iz nepostojeceg penala, ili ofsajda. Napisao si krajnje neozbiljan komntar. Ne moze se svaka vasa kradja pravdati sa jednom ili dve utakmice za koje ste vi utripovali da je neko nekog pustio, ili pokrao. Znaci, vi iz kola u kolo pominjete stvari od pre sezonu, dve, ili tri. Inace, ta utakmica o kojoj pricate je kup utakmica, i Partizan ne bi ispao da nije bilio tog gola. Izvodili bi se penali. Ko tebi garantuje da bi Vozdovac prosao posle tih penala? Ajde vise sa tim pricama za decu. U sustini, vi ste se dokazali prosle sezone na derbijima, i nema razloga da pizdite na bilo koju ekipu, ili trenera u ligi. Sto bi iko iz godine u godinu osvajao prvenstva za vas?

avatar
DekiStankovic5
Friday, 09.03.2018
11:49

Kaze covek bili bi penali iako bi smo mi poveli 3:2,laz nema cenu,samo ne znam kako.si dosao do tog zakljucka.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
23:45

Partizan ne bi ispao ni u Kupu '08 koji ce oni sigurno spominjati do kraja zivota, i onda bi se izvodili penali. Na stranu to kako je zvezda uopste dosla do tog polufinala i kako su pokrali Cuku:-))

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 08.03.2018
07:38

Sta se prosle godine tako pokazalo na derbijima majke ti? Pobedili ste 1:0 88 min totalnu slucaj, ali lep gol, egal utakmica slobodno pogledaj pregled. Onda 1:1 isazla lipta celim obimom Zvezda dala gol, Partizan 86 ili koji vec minut rukama daje gol Djurdjevic isto takodje egal utakmica. Onda sramno sudjenje na Marakani slobodno odgledaj celu utakmicu gde je Leonardo trebao da bude jos u prvom poluvremenu iskljucen vi pobedjujete 1:3,Everton udara sve redom za njega cak fudbalska pravila ni ne postoje i finale kupa egal utakmica pobedjujete 1:0 ni u jednom derbiju nista dominatni niste bili. Delegiranje sudija za plej of je bio sramotan i Zvezda je pokradena, ali naravno ni toga se ne secas i Vozdovca koji se sklanjao celo drugo poluvreme da bi vi nadoknadili 0:1 na poluvremenu. Za pobedu nad Radnickim iz Nisa ne bih nista komentarisao, zato im se sad vratilo i da kazem osvetili su se za onaj sraman poraz. Vosa danas da kazemo nije zasluzila da izgubi, ali dali su 1 gol, ne 2, ne znam sta vi hocete vise, penal za Zvezdu nije bio, ali isto tako i prljava igra Vojvodine udaranja, konstantni padovi i simuliranja cim se priblize sesnaestercu ili udju unutra su sramotni, to ni Stolica nije viseo naravno, a dobili su samo 1 zuti karton za simuliranje...

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 08.03.2018
06:17

Zasto je onda Rodicu sudjen ofsajd kad ga nije bilo? Ako je po tvojoj logici,trebali su ga pustiti i da je bio manji ofsajd a ne da sviraju nepostojeci

avatar
chaki
Thursday, 08.03.2018
00:54

Za sirenje nogu bi ti sada poslao tu sliku da mogu

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 08.03.2018
00:02

Sta je navlecenje za Zvezdu,od prvog faula su skakali na sudiju i sto jeste i sto nije,prvi Stolica pa onda njegovi puleni sto samo dokazuje sta je doticni gospodin hteo od samog pocetka,a to da sam ja napisao neozbiljan komentar mislim da si ti neko ko najmanje treba to da mi govori.Kontradiktoran si decko,kazes zasto da cuti kad je pokraden,dobro,evo,pokraden je,a sto je cutao protiv tvog i kluba kad je pokraden i ne bi bilo 1:1 i penali zato sto je sviran nepostojeci penal plus taj gol kako ti kazes normalan u svetu fudbala.Mi smo utripovali a ti nisi,je l tako,posteni momak isto kao i njegov klub,ti si takve nebuloze ovde napisao ostrascene da je suvisno i da se nastavljam sa tobom.Da ne pricam da se ti hvatas pijan plota za derbije od prosle sezone sto je smesno kometarisati,(ja sam rekao da ste prosle sezone bili bolji,sta je problem) svakako kad se pogledaju medjusobni dueli od pstojanja nasa dva kluba bolje je da cutis,pa ne igra se fudbal od Toleta Karadzica pa na ovamo,mada znam ja kako vi racunate istoriju i okrecete je kako vama odgovara.Vidi se da si 90 i neko godiste.

avatar
NemanjaaVidic no1
Wednesday, 07.03.2018
22:44

mnogo smo se potresli :D

avatar
DouglasHaffernan
Wednesday, 07.03.2018
21:57

Naš fudbal je propo. Zato što nema niti jedne stolice na jednoj običnoj konferenciji za medije

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 07.03.2018
21:56

Pa zvezda mora da osvoji titulu makar i na silu...milion saopstenja protiv saveza a sve je maska ustvari

avatar
Gogi-11
Wednesday, 07.03.2018
23:04

Kao i vi prosle sezone samo sto je razlikau tome da vi ove sezine ni za saopstenja nemate pokrice...

avatar
Man.United99
Wednesday, 07.03.2018
23:21

Zvezda je titulu osvojila cim je ivica doveo djuku

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.03.2018
21:54
avatar
Milan_89
Wednesday, 07.03.2018
21:53

I sad ce iz bojkota dati ostavku... Namesta se celavi Partizanu

avatar
petar000
Wednesday, 07.03.2018
23:25

Ma lik vam je zavukao za vidjenu titulu prosle godine, mozete da mu kleknete samo. I generalno vas je svaki put razvalio od fudbala. Znaci nema utakmice u kojoj ste ga nadigrali. Ovo veceras je cas fudbala bio. Da je srece da je on dosao na pocetku sezone, vi bi i ove godine titulu vidli na slicicama samo, ali sta ces.

avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 08.03.2018
06:21

U pravu si,imate paklenu ekipu,bili bi sampioni da je Stolica trener od pocetka. Bili sampioni narednih 2223 godina.bhahahah to je smesan komentar

avatar
sevson
Wednesday, 07.03.2018
21:49

Penal cist. Placite grobari

avatar
Zlato
Wednesday, 07.03.2018
21:38

U humskoj je velika zima od -14 ali se najavljuju jos hladniji dani.