Bojić: "Samo nek nam sviraju penale"

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.07.2015.
23:59
Izvor: Beta

Prvotimac Čukaričkog Petar Bojić poručio je da nema ništa protiv toga da arbitri u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope nastave da sviraju penale u korist "Brđana".

BETA/BETAPHOTO/FK CUKARICKI/ZORAN MILOVANOVIC/DS
BETA/BETAPHOTO/FK CUKARICKI/ZORAN MILOVANOVIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić rekao je večeras posle pobede nad azerbejdžanskom Gabalom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, da je njegova ekipa igrala dobro i da se nada prolasku dalje.

"Odigrali smo dobru utakmicu protiv jake i dobre Gabale. Imali smo dosta šansi, ali na kraju smo postigli samo taj jedan gol. Mislim da je bio zaslužen gol", rekao je Bojić novinarima na stadionu Čukaričkog.

Čukarički je sa 1:0, golom Nikole Stojiljkovića iz penala, pobedio Gabalu u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"I u prvom dvomeču smo imali dva penala i sada jedan. Nadam se da će i u nastavku takmičenja biti tako. Nedostatak Matića je bio primetan na sredini, jer smo bili nešto povučeniji. U revanšu moramo malo borbeniji, pametniji i da ne primimo gol. Nadam se prolasku dalje", rekao je Bojić.

Levi bek Čukaričkog Rajko Brežančić ocenio je da je najbitnije da njegova ekipa nije primila gol na svom terenu od Gabale.

"Mislim da smo timski odigrali fantastično. Vreme je bilo teško, ali kako je nama, tako je i njima. Imali smo dosta šansi, ali smo realizovali samo jednu, mada je najbintnije što nismo primili gol", kazao je Brežančić, koji je na meču protiv Gabale nosio kapitensku traku.

Ekipa Čukaričkog ni na trećoj takmičarskoj utakmici nije postigla gol iz igre, a Brežančić je ocenio da će realizacija doći kako sezona bude odmicala.

"Imali smo šanse i večeras i protiv Domžala, ali neće taj gol nikako. Siguran sam će realizacija doći s vremenom. Kod slobodnog udarca koji sam izveo u prvom poluvremenu sam video već loptu u golu, ali eto", rekao je Brežančić.

Revanš će se igrati za nedelju dana u Azerbejdžanu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke