Bojić produžio ugovor sa Čukaričkim

Autor: Beta Beta
utorak 16.08.2016.
14:09
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić produžio je danas ugovor sa tim klubom do januara 2019. godine, a saigračima je poručio da ne smeju da klonu zbog loših rezultata na početku sezone.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Hvala klubu što mi je izašao u susret i produžio ugovor u trenutku kad sam povredjen što u Srbiji sigurno nije praksa. Klub mi je omogućio lečenje i individualne treninge u vrhunskim uslovima, pa se već zagrevam da se skroz priključim ekipi i stvarno je podrška koju sam dobio u svom klubu neprocenjiva", rekao je Bojić za sajt kluba.

Bojić je u aprilu pokidao prednje ukrštene ligamente na utakmici protiv Partizana.

"Posle dva dana sam dobio dijagnozu povrede i odmah su me zvali iz kluba i obezbedili mi operaciju u Rimu. Sve je proteklo u najboljem redu. Nakon 17 dana oporavka vratio sam se u Beograd i počeo privatno da treniram sa jedinom od najpoznatijih kondicionih trenera i stručnjaka za oporavak igrača Andreje Milutinovića. Njega je angažovao klub i jako sam zahvalan i zbog toga", naveo je Bojić.

On je kazao da naporan rad sa Milutinovićem daje vrhunske rezultate i da očekuje da se do oktobra vrati na teren.

"Jedva čekam da se skroz priključim ekipi. Dolazim na treninge sa saigračima, zagrevam se sa timom pa nastavim individualni program. Sad sam i psihički i fizički mnogo bolje, radim sve ozbiljnije i jače iz dana u dana. Bilo je jako teško prvih dvadesetak dana posle povrede, ali to je prošlo", rekao je Bojić.

Čukarički je loše počeo sezonu, na pet utakmica je osvojio samo četiri boda.

"Nadam se da će i u rezultatima naše ekipe sve doći na svoje i da ćemo početi da igramo kao u prethodnim sezonama. Trenutno smo u krizi rezultata i najvažnije je da ekipa ne pada, da se bori i vredno trenira", rekao je Bojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke