Bojan Nikolić sudi Zvezdi, a Vojvodini i Partizanu...?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.10.2020.
14:58
Izvor: Sportske.net, fss.rs

FSS objavio imena arbitara za mečeve 13. kola Linglong Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vodeća Crvena zvezda gostovaće u nedelju u Surdulici, protiv ekipe Radnika, koju sa klupe vodi doskorašnji trener omladinskog tima Crvene zvezde Slavoljub Đorđević.

Taj meč je na programu u nedelju od 15 časova, a za glavnog sudiju delegiran je Bojan Nikolić, kome će pomagati Marko Dimitrijević i Nenad Kurčubić.

Drugoplasirana Vojvodina na teren izlazi već sutra od 18 časova kada bi mogla da se približi Zvezdi na samo tri boda zaostatka. Novosađani će dočekati ekipu OFK Bačke. Zoran Široki će deliti pravdu na ovoj utakmici, sa pomoćnicima Nemanjom Petrovićem i Goranom Stanojevićem.

Partizan je posle poraza u Nišu tek na trećem mestu na tabeli, a priliku za osvajanje novih bodova tim Aleksandra Stanojevića imaće u subotu od 17 sati protiv šabačke Mačve. Milan Mitić će u Humskoj predvoditi sudijsku trojku, a njegovi pomoćnici biće Dejan Dimitrijević i Milan Minić.

Ko su arbitri na ostalim mečevima 13. kola, možete da pogledate OVDE.
-
Baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 29.10.2020
16:00

Dobro, dokle vise ovakvi da sude uopste? Protiv Javora im svirali za nesto sto je bilo izvan kaznenog, pitanje je da li je uopste bio i faul, a upozoravao sam da to nije dobar izbor i napisao sam da sam apsolutno nezadovoljan.

avatar
Kori Volden
Thursday, 29.10.2020
16:47

Ajde reci ovako, jer vama niko ne valja. Koji sudija je "objektivan" i ko moze vama da sudi kad nikad niste zadovoljni i uvek vas svi kradu ? Imam utisak da bi se ti bunio i da djembelijus sidje sa tribina i uzme pistaljku.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 29.10.2020
18:15

Ponekad se pitam da li se ti namerno ovako ponasas samo sa ciljem da ispadnes smesan ljepi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 29.10.2020
18:11

Ti ocekujes od mene da znam imena svih tih sudija? SIgurno ne nikolic, siroki, obradovic, vujovic, piper, lukic, grujic, andjelovski, simovic i njima slicni polutani. Znam da neki od njih sad vise ne sude, ali, takvi vise ni u ludilu ne bi smeli da primirisu sudjenju.