Bogosavac uvideo grešku, evo šta kaže o incidentu u tunelu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2019.
19:04
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Novopečeni "A" reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac oglasio se povodom dešavanja nakon jučerašnje utakmice sa Partizanom.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac burno je reagovao po završetku jučerašnjeg derbi susreta sa Partizanom, pa je u tunelu koji vodi ka svlačionici verbalno napao arbitre.

U izjavi za klupski sajt Bogosavac je objasnio da je bilo dosta tenzije i da je u takvoj situaciji reagovao pogrešno.

"Vruća je bila glava tad, nije trebalo da uradim to što sam uradio. Na greškama se uči", rekao je poslovično miran igrač "Brđana".

Partizan je u sredu nakon preokreta uspeo da savlada ekipu Čukaričkog rezultatom 3:2 i da kolo pre kraja preuzme treće mesto na tabeli.

"Sami smo krivi što nismo izdržali do kraja, ali ne treba sad mnogo da razmišljamo o tome. Na nama je da se vratimo na pobednički kolosek, već u nedelju u još jednom derbiju, protiv lučanske Mladosti", dodao je Bogosavac.

U prvom ovosezonskom susretu Mladosti i Čukaričkog beogradski sastav slavio je u Lučanima rezultatom 4:3!

"Oni su pre svega vrlo iskusan tim. U međuvremenu pojačao ih je Petar Bojić, koji je godinama unazad bio naš saigrač. Zaista su kvalitetni, jasno nam je da ćemo morati da uđemo u meč maksimalno koncentirsani. Želja nam je da ostvarimo pobedu i za korak se približimo plasmanu u Evropu", rekao je Bogosavac.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Mladosti igra se u nedelju od 17 časova. "Brđanima" treće mesto garantuje samo trijumf, ali pod uslovom da Partizan ne savlada Vojvodinu u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke