Bogosavac pobesneo u Partizanovom tunelu, a onda...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.04.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Nismo navikli na ovakvog Bogosavca.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Sudija Šegrt i njegovi pomoćnici su juče svojim pojedinim odlukama u Humskoj prilično iznervirao i stručni štab i igrače Čukaričkog.

Trener Simo Krunić je isključen neposredno pre Tošićevog izjednačujućeg gola, a posle utakmice koju su ''Brđani'' izgubili sa 3:2, i pored vođstva od 2:1, najburnije je reagovao fudbaler od koga se to možda i najmanje očekivalo - bivši bek Partizana i novopečeni ''A'' reprezentativac Miroslav Bogosavac.

U tunelu stadiona u Humskoj, on je zajedno sa nekolicinom saigrača opkolio pomoćnog sudiju Mihajlovića i bio najglasniji u psovkama i uvredama (bolje da ih ovde ne citiramo) na njegov račun, sve to pred prisutnim novinarima.

Nekoliko minuta kasnije, Bogosavac je u razgovoru za ''Telegraf'' bio znatno smreniji, komentarišući tu situaciju.

''Video sam tu Miladina i Kopija (Stevanovića i Kopitovića, prim. aut), ne znam, iskreno, šta se desilo, ali sigurno su oni u pravu(?!). Ne bih ništa pričao da ne bi nešto drugo bilo'', poručio je Bogosavac.

Osim toga, on je poslao i poruku podrške svom bivšem klubu, uz najlepše želje do kraja sezone.

''Čestitao bih Partizanu na pobedi i poželeo im da uzmu Kup i tako spasu sezonu, a nama da se okrenemo dalje, i da izborimo Evropu'', poručio je Bogosavac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mlk
Thursday, 04.04.2019
17:09

Ima da cute jer je Partizanu ponisten cist gol isto kao i Napretku protiv Partizana treba biti realan i da se sudi posteno a ne po 20-tak penala u sezoni za ljubimicu a za Partizan samo 2!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 04.04.2019
14:40

A ko normalan ne bi pobesneo posle onakve sudijske kradje i otimacine.

avatar
Slobodan Dragojevic
Thursday, 04.04.2019
10:15

Veoma je zanimljivo da bivši igrači Partizana iz kola u kolo ginu protiv crno belih.Svoje frustracije ispoljavaju i stalnim pritiskom na sudije.Partizan debelo oštećen više puta,svirani sumnjivi penali protiv Partizana,poništavani čisti golovi kao i juče a stalno se vrši organizovan pritisak na sudije.Postalo pravilo da suparnički treneri provedu celu utakmicu na aut liniji uz stalne provokacije.