Bogosavac odlazi iz Čukaričkog, gde ćemo ga gledati na proleće?

Autor: Beta Beta
subota 12.01.2019.
16:21
Izvor: Beta

Prelazni rok je u toku, šta planiraju u Čukaričkom?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je danas da klub neće bez preke potrebe angažovati pojačanja, s obzirom da je tim popunjen na svim pozicijama.

"Nećemo da gomilamo igrače, zadovoljni smo kadrovskom situacijom i igračima koje imamo, takodje i rezultatima koje smo ostvarili u jesenjem delu sezone", rekao je Mirosavljević, objavljeno je na sajtu kluba.

"Što se tiče pojačanja, ona će isključivo zavisiti od odlazaka. Dovešćemo igrače samo u slučaju da neko ode, a nadamo se da će biti odlazaka do kraja prelaznog roka. U suprotnom, nećemo praviti gužvu, nećemo dovoditi samo da bismo doveli", dodao je on.

Čukarički je za sada napustio samo Petar Bojić, kojem je istekao ugovor, a po rečima Mirosavljevića trenutno je najbliži odlasku Miroslav Bogosavac.

"Najviše interesovanja ima za njega. Ali, postoji interesovanje i za druge naše igrače, nikome nećemo praviti problem. Opet, nećemo ništa raditi neplanski, nećemo da slabimo ekipu, a da ne možemo da ostvarimo ciljeve koje smo sebi postavili na početku sezone", rekao je Mirosavljević.

Sportski direktor Čukaričkog je naveo i da će sa nekim igračima biti obavljeni razgovori, te da postoji mogućnost da neko od onih ko je manje igrao ode na pozajmicu.

"Svi igrači su pod ugovorom, u obavezi su da počnu pripreme. Sa nekim igračima ćemo obaviti razgovor, videćemo šta je najbolje za njih i za klub. Neki će možda otići i na pozajmice", rekao je Mirosavljević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 13.01.2019
01:26

Bilo je raznih gresaka u proslosti i sa jedne i sa druge strane al ovakav propust Partizana za Bogosavca je neverovatan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
17:23

Bojic slobodan igrac? Ja bih njega doveo.