Bogosavac napušta ''Čuku'', zamena stiže iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2018.
10:42
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedan transfer uslovljava drugi...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Od odlaska iz Partizana, mladi levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac ustalio se u startnoj postavi ''Brđana'' i prošle sezone je bio jeda od najboljih igrača ove ekipe.

Ustalio se i u mladoj reprezentaciji Srbije u poslednje vreme i može da bude veoma zadovoljan svojim učinkom u proteklih godinu dana.

Njegove dobre partije nisu ostale neprimećene, pa u Čukaričkom ovog leta očekuju i solidnu zaradu od eventualnog transfera Bogosavca u inostranstvo.

Pominjalo se interesovanje iz Francuske, a ovih dana postala je aktuelna i priča o mogućem odlasku u mađarski Ferencvaroš.

Za sada nema konkretnijih informacija po tom pitanju, ali u slučaju odlaska Bogosavca ovog leta, Čukarički bi lako mogao da dobije i odličnu zamenu na toj poziciji.

Naime, današnji ''Žurnal'' prenosi da je Crvena zvezda ponudila ''Brđanima'' Stefana Hajdina, koji nije licenciran za start crveno-belih u Evropi i na koga trener Vladan Milojević ne računa ozbiljno u narednom periodu.

Da bi se taj transfer realizovao, neophodno je da Bogosavac prethodno pronađe angažman u inostranstvo. U suprotnom će Hajdin morati da potraži neku novu sredinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke