Bogićević: ''Postalo je neizdrživo!''

Autor: Beta Beta
utorak 26.05.2015.
00:11
Izvor: Beta

Dosadašnji trener fudbalera Borca Bogić Bogićević najavio je da odlazi iz Čačka zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub nalazi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Iskusni trener je dodao da nije dobio ponudu za angažman u drugom klubu.

"Nismo primili platu sedam meseci, ovu godinu smo nekako izgurali, borili se kako smo znali i umeli, ali ja više nemam strpljenja ni nerava. Situacija je postala neizdrživa", rekao je Bogićević novinarima.

Borac je juče odigrao nerešeno 3:3 protiv Partizana u poslednjem kolu domaćeg šampionata i tako opstao u Super ligi Srbije.

Bogićević je tu utakmicu ocenio kao "tešku, ali i dobru utakmicu za kraj sezone".

"Mislim da je ovo jedna od najboljih igara Borca ovog proleća. Mi smo igrali pod velikim pritiskom, ali smo uspeli da postignemo tri gola i mislim sasvim zasluženo ostvarimo cilj.

Čestitam igračima koji su u dosta teškim uslovima izborili opstanak i možemo biti ponosni na ono što smo uradili u proteklim mesecima. Drago mi je da smo remizirali sa najboljim timom u ligi i ostvarili cilj u mojoj verovatno poslednjoj utakmici na klupi Borca"
, rekao je Bogićević.

Bogićević (60) je rođen u Čačku, do sada je trenirao više fudbalskih klubova među kojima su Donji Srem i Javor, a od novembra 2013. godine trenirao je čačanski Borac koji je sa njim ušao u Super ligu Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke